Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Konyaspor - Giresunspor : Maç Sonucu 1
İddaa programının Süper Lig bülteninde günün öne çıkan Konyaspor - Giresunspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %55’i karşılaşmada Konyaspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Serkan Çalışır’ın Tahmini:
Ara öncesinde Altay'ı tek golle deviren Konyaspor, maç eksiği de düşünülürse lider Trabzonspor'u kararlı şekilde takibe devam etti. Cezalı olan as kaleci Sehic'ten yoksun olan Serdar Gürler'in yerine alınan Amilton, ilk kez sahne almasını bekliyorum. Ayrıca özellikle önümüzdeki sezon düşünülerek Alberk Koç ve Uğurcan Yazgılı takviyeleri de yapıldı. Performans düşüklüğü yaşayan Giresunspor, Alanyaspor'a kaybetti ve evinde üst üste üçüncü yenilgisi aldı. Bu sonuçla bu sezon ikinci kez bir lig maçında 3 gol yemiş oldular. Konuk ekipte teknik direktör Hakan Keleş rakibinin gücünün farkında ve sezon genelinde yaptıkları etkili savunma sayesinde puan almaya çalışacaklar. Cezası süren Pelupessy yok. Sakatlığı olan Hayrullah'ın durumu belli değil. Yeni transfer Pyerre'in kadroda olması bekleniyor. Ligin en az gol yiyen ekibi Konyaspor ile maçları genelde az gollü geçen ekiplerden Giresunspor'un maçında 2,5 Gol Altı denenir.

Haberin Devamı

Kayserispor - Hatayspor : Maç Sonucu 1
İddaa programının Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Kayserispor - Hatayspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada Kayserispor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Serkan Çalışır’ın Tahmini:
Kasımpaşa deplasmanında Hikmet Karaman'ın da belirttiği gibi önemli hatalar yapan Kayserispor puan alamadı ve 6 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Bu maçla birlikte 5 maçlık çok zor bir seriye başlayacak olan Kayserispor, Galatasaray ve Trabzonspor deplasmanlarına gidecek. İç sahadaki maçlar onlar için daha önemli olacak. Burnu kırılan Mustafa Pektemek ve milli takımdaki Thiam yok. Eksikleri nedeniyle ligdeki son maçlarında alışılmış gücünden yoksun olan Hatayspor, Rizespor ile de berabere kalarak iki puan daha kaybetti. Bu noktada Munir, Traore ve El Kaabi gibi isimleri dönüşü, Ömer Erdoğan'ı çok sevindirdi; ancak cezalı olan Adekugbe'den yoksunlar. İki iyi ekibin maçında karşılıklı gol bekliyorum.

Haberin Devamı

Hertha Berlin – Bochum: Maç Sonucu 1
İddaa programının Bundesliga bülteninde günün öne çıkan maçı Hertha Berlin - Bochum mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %17’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Can Koçak’ın Tahmini:
Hertha Berlin, oynadığı son 3 lig maçından 1 puan çıkarabildi. İç sahada ise 11 puan topladıkları 5 maçlık serinin ardından 2 maçtır yeniliyorlar. 22 puanla 13. sırada yer alıyorlar. Ara transfer döneminde defansa Marc Oliver Kempf ve Fredrik Andre Bjorkan takviyelerini yaptılar. Özellikle Kempf takviyesini önemli görüyorum çünkü iç sahada oynadıkları 10 maçın 8 tanesinde gol yediler. Bochum ise az gollü geçen 5 maçlık serinin ardından son maçta Köln ile 2-2 berabere kaldı. Deplasmanda oynadıkları 10 maçta sadece 2 defa kazanabildiler. Mağlubiyet aldıkları 8 maçın 6 tanesinde gol atamamış olmaları bence dikkat çekici bir istatistik. Defansına takviye yapan ve iç sahada kazanmak isteyen bir Hertha Berlin varken Bochum, deplasmanda gol bulamaz.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları