Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Senegal – Yeşil Burun Adaları: Maç Sonucu 1
İddaa programının Afrika Kupası bülteninde günün öne çıkan Senegal – Yeşil Burun Adaları mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %43’ü karşılaşmada Senegal’in maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Can Koçak’ın Tahmini:
Senegal, hiç gol yemediği grup maçlarını 5 puan alarak lider tamamladı. Senegal'in durumuna bu açıdan baktığımızda oldukça etkileyici gözüküyor. Ancak 3 maçta sadece 1 gol atabildiklerini eklediğimizde ise durum biraz daha karmaşıklaşıyor. Attıkları tek golün de ilk maçın 90+7. dakikasında penaltıdan geldiğini hatırlatalım. Sadio Mane, Mame Thiam, Keita Balde, Boulaye Dia gibi hücumculara sahip bir takımın daha üretken olması beklenir. Yeşil Burun Adaları ise Kamerun karşısında aldığı 1 puanla en iyi üçüncüler kontenjanından bir üst tura yükseldi. Onların da bütün maçları 2.5 alt bitti. Artık eleme turlarına geldik, dolayısıyla savunma önlemleri bir tık daha artacaktır. Senegal'i galibiyete yakın görsem de kısır bir maç izleme ihtimalimiz hiç de az değil.

Haberin Devamı

Benfica - Boavista: Maç Sonucu 1
İddaa programının Portekiz Lig Kupası bülteninde günün öne çıkan maçı Benfica - Boavista mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %45’i karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tahmini:
Benfica deplasmanda Arouca’yı 2-0 yenerek kritik bir galibiyet aldı. Zor durumdaki bir takımla oynadılar ve bu 3 puanı küçümsememek lazım. Öte yandan Jesus’un bol pozisyon ve gol üreten Benfica’sı da yok. Boavista son maçlarda beraberliğe abone olsa da aslında Petit göreve geldikten sonra çıkış yakaladı. Sezon başında ayrılan ve yeri doldurulamayan isimlerin yanı sıra savunmadaki oyuncuların yetersizliği ve sürekli sakatlanmaları işleri bozuyor. Daha da kötüsü Benfica karşısına tam 10 eksikle çıkacaklar. Forvet Njie, Kaleci Beiravand, sağ bek Cannon, stoperler Porozo, Llori ve Garcia ile orta saha Reisinho kesin olarak yok. Benfica’dan kiralanan ön libero Vukotic de anlaşma gereği forma giyemeyecek. Benfica’da da bazı isimler yok ama rakipleri kadar eksik değiller. Boavista’nın savunması zaten sıkıntılıyken bu deplasmandan çıkmaları zor. Eşleşmenin tek maç olduğunu da düşünürsek Benfica hata yapmayacaktır. Dileyenler 3.5 gol üstü de deneyebilir.

Haberin Devamı

TOFAŞ - Darüşşafaka: Maç Sonucu 1
İddaa programının FIBA Şampiyonlar Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı TOFAŞ – Darüşşafaka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tahmini:
Roma, Cagliari karşısında penaltı golü ile kazanarak moral buldu. Mourinho’nun ekibi kupayı değerli bir kulvar olarak görüyor. Bu yüzden sahada daha çok agresif bir Roma izleyebiliriz. Lecce, kupada dış saha maçlarında kazanarak bu tura geldi. Serie B’de de benzer şekilde dış sahada gole yakın bir takım olmayı başarıyorlar. Roma’nın oyun temposu maçı renkli hale getirecektir. Karşılıklı goller izlememiz sürpriz olmaz.

Günün En Çok Oynanan Maçları