Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - Altay: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan Fenerbahçe - Altay mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %66’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:
Fenerbahçe coşkusunu tamamen yitirmiş durumda ve bir maçta 3 gol atacak güveni verimiyor. Son haftalarda kaynamaya başlayan tribünler bir kötü sonuçta patlayabilir. Bunun da baskısı olacaktır. Altay kadro zaafiyeti olan bir takım. Bu nedenle hoca değişikliğinin etkisi ilk maç az oldu ama 1 puan için direnecek.

Trabzonspor - Giresunspor: Maç Sonucu 1
İddaa programının Türkiye Süper Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Trabzonspor - Giresunspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %71’i karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:
Trabzonspor gibi açık ara farkla önde koşan takımlar her maçı final havasında oynadıkları için genelde skorlar düşük oluyor. Ayrıca bu takımların aynı Trabzonspor gibi ligin en az gol yiyen ekibi olması da bu skorlar da etken. Bordo mavililerin son 12 maçı 3.5 Alt bitti. Son 8 maçının 6'sı 2.5 Alt bitti. Giresunspor da takım savunması ile ön plana çıkan bir takım. Ayrıca vitrin maçlarında aldığı sonuçlarla sezonun flaş ekibi oldu. Hakan Keleş Trabzon'a karşı da iyi bir sonuç almak için iyi savunma yapıp rakibini strese sokmaya çalışacak. 2.5 Alt en ideal alternatif.

Haberin Devamı

Brentford – Manchester United: Maç Sonucu 2
İddaa programının Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Brentford – Manchester United mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %77’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tahmini:
Man Utd bu sezon özellikle canlı iddaa oynayanların en çok kazandıran takımı. Hele ki öne geçtiyse. Neredeyse gol yemedikleri takım yok, daha önemlisi de son Villa maçındaki gibi, 2-0 öne geçmelerine rağmen o kadar çok baskı yediler ki, gol geliyor diye bağırıyordu.Brentford sezon başında topladığı puanların ekmeğini yiyiyor. SOn dönemde fikstür de zor ama son 5 maçta 1 kez kazandılar. Man Utd'da Ronaldo son maçta yoktu. BUgünde belirsiz. Rashford ve MArtial da belirsizler arasında. Yine zor bir maç. İki takım da gol bulur. Skor tahminim 1-1...

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları