Gazete Vatan Logo
İddaa Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!

Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!

Herkesin merakla beklediği zorlu karşılaşma Misli’de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alıyor. Misli üyeleri, bu dev maça en yüksek oranlarla oynama şansı yakalarken aynı zamanda sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maç esnasında bir araya gelerek maçı değerlendirme şansı da elde edecek. Ayrıca bugün oynanacak Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ndeki diğer tüm maçlar Misli’de “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlı!

Siz de hemen Misli’ye üye olun, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarına “Şampiyon Oranlar” ile oynayarak daha fazla kazanma şansını yakalayın!  Son dakika gelişmeleri, yazar yorumları, detaylı istatistikler ve çok daha fazlası ile maçların keyfini çıkarın!

İşte temsilcimizin Olympiacos’u elemesi için 4 neden!

1 – Olympiacos’un istikrar sorunu

Sezon genelinde bir istikrar problemi yaşayan Yunan ekibi, aldığı dengesiz sonuçlarla dikkat çekiyor. Takımdaki istikrarsızlık sebebiyle Olympiacos bu sezon, birden fazla kez teknik direktör değişikliği yapmak durumunda kaldı. Sezona İspanyol teknik adam Diego Martinez ile başlayan Olympiacos, Aralık 2023’te Martinez ile yolları ayırdı ve takımın başına ülkemizde de görev yapan Carlos Carvalhal getirildi. Ancak Carvalhal’in Yunanistan serüveni de uzun sürmedi. Portekizli teknik direktör, Şubat 2024’te takımdan ayrıldı. Olympiacos, Carvalhal’den sonra tercihini yine bir İspanyol’dan yana kullandı ve José Luis Mendilibar ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam, Olympiacos’un başında 12 maça çıktı. Bu süreçte ligde Panathinaikos ile AEK’ya, Konferans Ligi’nde ise Maccabi Tel Aviv’e kaybetti.

Haberin Devamı

2 – Olympiacos’un büyük maçlardaki sonuçları

Olympiacos, bu sezon hem Yunanistan Ligi’nde hem de Avrupa’da büyük maçlarda istediği sonuçları alamadı. Yunan ekibi, kendi liginde 63 puanla 4. sırada yer alıyor. Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk yolundaki rakipleriyle mart ayında oynadıkları iki maçı da kaybettiler. İç sahada Fatih Terim’in ekibi Panathinaikos’a 3-1, deplasmanda ise AEK’ya 1-0 mağlup oldular. Ayrıca Yunanistan Ligi’nin normal sezonunda da Panathinaikos’a 2 kez kaybeden Olympiacos, şampiyonluktaki diğer rakipleri AEK ve PAOK ile çıktığı 4 maçın da sadece 1’ini kazanabildi.

Haberin Devamı

Olympiacos Avrupa Ligi gruplarında da tek önemli galibiyetini West Ham’a karşı alabilmişti. West Ham ve Freiburg ile oynadığı diğer 3 maçı kaybeden Olympiacos, grubu 3. bitirerek Konferans Ligi’ne gitmişti.

3 – Olympiacos’un savunma problemi

Olympiacos hücum tarafında kaliteli isimleriyle iyi işler yapabilse de savunma tarafında bir türlü dengeyi oturtamadı. Kolay gol yiyebilen ve konsantrasyon kaybı yaşadığında dağılabilen bir savunma yapısına sahipler. Konferans Ligi’nde bir önceki turda sahalarında Maccabi Tel Aviv’den 4 gol yiyerek sahadan 4-1 yenik ayrılsalar da deplasmanda 6-1 kazanarak tur atlamasını bilmişlerdi. Avrupa Ligi gruplarında da 6 maçta kalelerinde 14 gol gördüler. Fenerbahçe; Dzeko, Batshuayi, Tadic, İrfan Can ve Szymanski gibi hücumcularıyla Olympiacos savunmasında tehlikeler yaratabilecek kapasiteye sahip.

Haberin Devamı

4 – Fenerbahçe’nin deplasman performansı

Fenerbahçe, bu sezon olağanüstü bir deplasman performansı sergiliyor. Süper Lig’de şu anda kadar çıktığı 15 deplasman maçının 14’ünü kazanan Sarı – Lacivertliler, Avrupa’da da bu sezon 7 deplasman maçından 5 galibiyet çıkartmayı başardı. Bir önceki turda Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçen temsilcimiz büyük bir avantaj elde etmiş ve rövanşta sahasında kaybetmesine rağmen çeyrek finale kalmıştı.

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve Olympiacos – Fenerbahçe maçının heyecanını en yüksek oranlarla yaşayın!

 Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı