Gazete Vatan Logo
Futbol 'Gerekirse tribünden alırız'

'Gerekirse tribünden alırız'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV Spor'da yayınlanan "Spor Aktüel" programında açıklamalarda bulundu.

'Gerekirse tribünden alırız'

YAKLAŞMAKTA olan İşitme Engeliler Olimpiyatları nedeniyle bu ara oldukça yoğun bir gündemi olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç bu temponun arasında dün NTV ve NTV Spor’un ortak yayınına konuk oldu.

Yazarımız Lütfü Özel, NTV spor müdürü Fuat Akdağ, Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe ve Sabah gazetesi yazarı Murat Özbostanlı’nın sorularına cevap verip spor gündemini yorumlayan Bakan Kılıç’ın sözlerinden öne çıkanlar şöyleydi:

“STATLARA maytap, torpil, meşale gibi maddeleri sokanların, taşkınlık yapanların orada işi yok. 3 tane kendinden geçmiş kişi gelecek koltuk, cam, tuvalet kıracak; siz kimsiniz! Dünya karşısında farklı şekilde anılalım diye yapılmıyor bu statlar, vatandaşın vergisiyle yapılıyor.

O meşalelerin, maytapların satışı konusunda Dışişleri Bakanlığı’yla da görüşüyoruz. Bu konuda uygulanacak cezalar tribünden almaya kadar gidecek. Bunları yapanlar vandal.

FUTBOL en popüler spor. Kulüpler burada çok borçlanıyorlar. Benim ülkemin bayrağını taşıyacak sporcunun başarılı olması için müdahil olmam gerekiyorsa olurum. Ama kimse kusura bakmasın, ‘Kartopu büyüdü, biz borçlarımızı ödeyemiyoruz artık’ diye gelmesin kulüpler.”

Haberin Devamı