Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Abdi İpekçi karıştı!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Abdi İpekçi karıştı!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde Sarı-Kırmızılılar'da taraftar ve yönetim arasındaki ipler iyiden iyiye gerildi. Dursun Özbek, UltrAslan'a ait 3 bin kombineyi iptal ederken, taraftarlar organize olup salona gitme kararı aldı. Özbek bu gelişme üzerine son dakika kararıyla kombinelerin yeniden yüklenmesi talimatını verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Abdi İpekçi karıştı!

Dün akşam Euroleague'de oynanan Galatasaray Odeabank-Baskonia maçında taraftarların Ergin Ataman aleyhine yaptığı tezahüratların ardından deneyimli çalıştırıcı salonu terketmiş, ve sonrasında korumalar eşliğinde benche geri dönmüştü.
UltrAslan ve Ergin Ataman geriliminde son perdenin yaşandığı akşamın ardından başkan Dursun Özbek, flaş bir karara imza atarak bugün Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi, salonda olayların yaşandığı ve çoğunlukla UltrAslan grubunun bulunduğu 3-4 bin kişinin kombine kartlarını iptal etti.
Özbek'in verdiği bu karar sonrası taraftar grubu organize olarak Abdi İpekçi'nin yolunu tutu ve bilet alarak salona girme kararı aldı. Bunun üzerine Dursun Özbek, yönetim kurulunun tam kadro olarak Abdi İpekçi'ye gelmesini söyledi.
Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu, tam kadro olarak Abdi İpekçi'de yer aldı.
Dursun Özbek kararından döndü!
Derbi öncesinde yönetim ve taraftarın geldiği bu noktada, olası bir gerilimin yaşanmasını önlemek isteyen Özbek, kararından vazgeçti ve tüm kombine kartların yeniden yüklenmesini istedi.

Haberin Devamı

(Fanatik)