Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray bu haberi bekliyor

Galatasaray bu haberi bekliyor

Cesare Prandelli ile CAS'lık olan Galatasaray'ı, İtalya'da kötü günler geçiren Milan kurtaracak.

Galatasaray bu haberi bekliyor

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan takım çalıştırmayan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin adı bir kez daha İtalyan devi AC Milan ile anılıyor.

İtalyan medyasına yansıyan haberlerde, Serie A'da iyi günler geçirmeyen Milan'da Filippo Inzaghi ile yollar ayrılacak. Onursal başkanı Silvio Berlusconi ve ikinci başkan Adriano Galliani'nin Milan teknik direktörlüğü için düşündüğü ilk ismin Empoli'nin hocası Maurizio Sarri olduğu ortaya çıktı. Maurizio Sarri için en büyük engel, 56 yaşındaki teknik adamın geçmişte büyük bir takımı çalıştırmaması olarak gösteriliyor.

Milan'da Silvio Berlusconi ve Galliani'nin Sarri dışındaki alternatiflerinin de hazır olduğu ve bu isimlerin Galatasaray'dan ayrılan Cesare Prandelli ile İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Antonio Conte olduğu belirtildi. İtalyan basını, Prandelli ve Conte'yi öne çıkaran en önemli noktanın, iki hocanın da genç isimlerle çalışma konusundaki başarısı olarak gösterdi.

Serie A'da 27 hafta geride kalırken, Milan 35 puanla 10. sırada yer alıyor. Son 12 lig maçında sadece 2 galibiyet alan Milan'ın ligi daha üst sıralarda bitirse bile, Filippo Inzaghi ile sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

7 MİLYON EURO TEHLİKESİ!

Galatasaray'a CAS'ta dava açan Cesare Prandelli için Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman da önemli açıklamalarda bulunmuştu. Yasaman, "Prandelli'ye davayı kaybedersek 5 milyon avro öderiz. İmaj hakları 1 milyon 400 bin avro. Bunu dava etmedi. Menajeri için de 700 bin avro. Yani artı 2 milyon avro daha ödeyebiliriz. Çok ciddi bir rakamla karşılaşabiliriz. Haklı sebeplerimiz olduğuna inanıyoruz. Mayıs seçimine kadar bitmez. Bizden sonra kim gelirse gelsin bu davayı devam ettirecek. Dava 1-2 sene sürer. Yeni yönetimde olmasam da bu davaya desteğim devam edecek" ifadelerini kullanmıştı.