Cesare Prandelli

Cesare Prandelli

Son dakika Cesare Prandelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cesare Prandelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cesare Prandelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesare Prandelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesare prandelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 732 cesare prandelli haberi bulunmuştur. Tüm cesare prandelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesare Prandelli'nin prensi Galatasaray'a geliyor! İtalya'da 2 kez gol kralı oldu
Cesare Prandelli'nin prensi Galatasaray'a geliyor! İtalya'da 2 kez gol kralı oldu İcardi'nin durumunu henüz netleştiremeyen, Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan ve Zaniolo'yu 35 milyon euro'ya Serie A'ya göndermeyi düşünen Galatasaray yönetimi aradığı forveti buldu. İtalya'dan 2 kez gol kralı olan yıldız futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmek için can attığı öğrenilirken, bu transfer için Mertens, Mancini ve Prandelli gibi isimlerin de devrede olduğu bildirildi.
20.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Maurizio Sarri Fiorentina'da
Maurizio Sarri Fiorentina'da Juventus, Chelsa, Napoli gibi dev kulüpleri çalıştıran tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri Fiorentina ile masaya oturdu.
26.03.2021 İtalya
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesare Prandelli Fiorentina ile anlaşmaya vardı.
10.11.2020 İtalya
Ersun Yanal'ın yeni takımı...
Ersun Yanal'ın yeni takımı... Abdullah Avcı ile anlaşamayan Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri, gözünü Ersun Yanal'a çevirdi.
4.03.2020 Futbol
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti Sezona Beşiktaş teknik direktörü olarak başlayan Abdullah Avcı, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçmesi için kendisine yapılan teklifi reddetti. Avcı, teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de yine büyük bir takımda devam etmek istiyor.
24.02.2020 Fenerbahçe
Transferde İtalyan işi!
Transferde İtalyan işi! Türk yıldızların son dönemde birer birer Serie A’ya transfer olmasında Mircea Lucescu ve ülkemizde çalışan İtalyan hocalar başrolü oynadı.
29.08.2019 İtalya
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu!
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu! Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve şampiyonluk kutlamalarına katılmaması çok konuşulan Sinan Gümüş kararını verdi.
30.05.2019 Galatasaray
Yeni teknik adam resmen Prandelli!
Yeni teknik adam resmen Prandelli! İtalya Serie A ekibi Genoa teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'nin getirildiğini açıkladı.
7.12.2018 İtalya
Cocu'yu Fenerbahçe'ye 'bilgisayar programı' getirmiş!
Cocu'yu Fenerbahçe'ye 'bilgisayar programı' getirmiş! Fenerbahçe'nin, Ankaragücü mağlubiyeti sonrası takımdan gönderilen teknik direktör Phillip Cocu'yu bir program aracılığıyla seçtiği ortaya çıktı.
30.10.2018 Fenerbahçe
Cesare Prandelli iş arıyor!
Cesare Prandelli iş arıyor! Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, yurtdışında yeterince çalıştığını ve bir Serie A kulübünün başına geçmek istediğini söyledi.
5.09.2018 İtalya
Tudor'un yerine Prandelli geliyor!
Tudor'un yerine Prandelli geliyor! İtalyan ekiplerinden Udinese, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile yolları ayırıp bir başka tanıdık isim Prandelli ile sözleşme imzalamak istiyor.
26.05.2018 İtalya
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek Galatasaray'ın eski teknik direktörü İtalyan Cesare Prandelli, Sarı-Kırmızılı kulüpten 7 milyon euro (36.8 milyon lira) alacak.
17.05.2018 Galatasaray
Galatasaray taraftarından Mancini'ye övgü
Galatasaray taraftarından Mancini'ye övgü Tudor ve Prandelli’ye kızan Galatasaray taraftarı, 9 milyon euro tazminatını bırakan Mancini’yi övdü.
7.04.2018 Galatasaray
Bir şok daha! G.Saray'dan sonra...
Bir şok daha! G.Saray'dan sonra... BAE takımı El-Nasr, alınan kötü sonuçların ardından İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yollarını ayırdı.
19.01.2018 Futbol
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu’nun Kayserispor’la anlaşması bekleniyordu, ancak gelişmeler pek de öyle değil. Bursaspor’un teklif götürdüğü oyuncunun kabul etmesine kesin gözle bakılıyor.
28.06.2017 Galatasaray
Prandelli'nin yeni takımı belli oldu
Prandelli'nin yeni takımı belli oldu Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Cesare Prandelli resmen Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a katıldı.
25.05.2017 Galatasaray
Pradelli'nin yeni takımı şaşırttı!
Pradelli'nin yeni takımı şaşırttı! Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'nin yeni takımı Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr oldu.
20.05.2017 İtalya
Muslera'nın isyanı
Muslera'nın isyanı Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşananlar, sonunda Muslera’yı da isyan ettirdi. Uruguaylı kaleci soyunma odasında Dursun Özbek’le yapılan son görüşmede, “2-3 yıldır sürekli hoca değişiyor. Hangi sisteme alışacağımızı şaşırdık” diyerek sıkıntısını dile getirdi.
10.05.2017 Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı belli oldu!
Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Osmanlıspor, Hamza Hamzaoğlu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
22.03.2017 Futbol
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Galatasaray'a hoca dayanmıyor!
Galatasaray'a hoca dayanmıyor! Jan Olde Riekerink'le yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın son dönemdeki teknik direktör değişiklikleri dikkati çekiyor
24.09.2021 Galatasaray
Valencia'da Prandelli dönemi sona erdi
Valencia'da Prandelli dönemi sona erdi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia'da teknik direktör Cesare Prandelli görevinden istifa etti.
30.12.2016 İspanya
Tolgay savaşı başlıyor!
Tolgay savaşı başlıyor! Fatih Terim, "Tolgay'ı A Milli forma altında görmek istiyoruz" dedi Alman Milli Takımı'nın hocası Löw de aniden genç yıldıza talip oldu.Tolgay, Valencia'nın teknik direktörü Prandelli'nin ise transferde 1 numaralı ismi haline geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Barça'dan müthiş geri dönüş!
Barça'dan müthiş geri dönüş! İspanya Ligi'nde haftanın dikkat çeken maçında Barcelona, Valencia'yı 90+4'te Messi'nin penaltı golüyle 3-2 yendi.
22.10.2016 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Cesare Prandelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesare prandelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.