Prandelli

Prandelli

Son dakika prandelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prandelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prandelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prandelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prandelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.139 prandelli haberi bulunmuştur. Tüm prandelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesare Prandelli'nin prensi Galatasaray'a geliyor! İtalya'da 2 kez gol kralı oldu
Cesare Prandelli'nin prensi Galatasaray'a geliyor! İtalya'da 2 kez gol kralı oldu İcardi'nin durumunu henüz netleştiremeyen, Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan ve Zaniolo'yu 35 milyon euro'ya Serie A'ya göndermeyi düşünen Galatasaray yönetimi aradığı forveti buldu. İtalya'dan 2 kez gol kralı olan yıldız futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmek için can attığı öğrenilirken, bu transfer için Mertens, Mancini ve Prandelli gibi isimlerin de devrede olduğu bildirildi.
20.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti Başkan olduğu dönemde Can Topsakal'ın kararıyla Ergin Ataman'ın görevine son veren Dursun Özbek'in başarılı antrenörü arayarak aradaki buzları erittiği öğrenildi.
23.05.2022 THY Euroleague
Maurizio Sarri Fiorentina'da
Maurizio Sarri Fiorentina'da Juventus, Chelsa, Napoli gibi dev kulüpleri çalıştıran tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri Fiorentina ile masaya oturdu.
26.03.2021 İtalya
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü
Cesare Prandelli eski takımına geri döndü Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesare Prandelli Fiorentina ile anlaşmaya vardı.
10.11.2020 İtalya
Ersun Yanal'ın yeni takımı...
Ersun Yanal'ın yeni takımı... Abdullah Avcı ile anlaşamayan Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri, gözünü Ersun Yanal'a çevirdi.
4.03.2020 Futbol
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti Sezona Beşiktaş teknik direktörü olarak başlayan Abdullah Avcı, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçmesi için kendisine yapılan teklifi reddetti. Avcı, teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de yine büyük bir takımda devam etmek istiyor.
24.02.2020 Fenerbahçe
Transferde İtalyan işi!
Transferde İtalyan işi! Türk yıldızların son dönemde birer birer Serie A’ya transfer olmasında Mircea Lucescu ve ülkemizde çalışan İtalyan hocalar başrolü oynadı.
29.08.2019 İtalya
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması!
Sinan Gümüş'ten Fatih Terim açıklaması! Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya'nın yolunu tutan Sinan Gümüş, ilk röportajını Genoa yerel basınından Il Secolo XIX gazetesine verdi.
12.07.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu!
Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş'ün takımı belli oldu! Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve şampiyonluk kutlamalarına katılmaması çok konuşulan Sinan Gümüş kararını verdi.
30.05.2019 Galatasaray
Igor Tudor, Prandelli'yi mat etti!
Igor Tudor, Prandelli'yi mat etti! Udinese'nin başına geçen Igor Tudor ilk maçında Prandelli'nin takımı Genoa'yı 2-0 mağlup etti.
31.03.2019 İtalya
Tam 32 milyon euro!
Tam 32 milyon euro! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 2000 yılından bu yana görevine son verdiği yabancı hocalara 32 milyon euro (200 milyon TL) tazminat ödedi. Zincirin son halkası Cocu oldu.
15.12.2018 Galatasaray
Yeni teknik adam resmen Prandelli!
Yeni teknik adam resmen Prandelli! İtalya Serie A ekibi Genoa teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'nin getirildiğini açıkladı.
7.12.2018 İtalya
Tarih tekerrür etti! Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray...
Tarih tekerrür etti! Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray... Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğundan bunalan Galatasaray'ın 3 yıl önce Hamza Hamzaoğlu zamanında da benzer bir dönem yaşadığı ortaya çıktı.
27.11.2018 Galatasaray
Cocu'yu Fenerbahçe'ye 'bilgisayar programı' getirmiş!
Cocu'yu Fenerbahçe'ye 'bilgisayar programı' getirmiş! Fenerbahçe'nin, Ankaragücü mağlubiyeti sonrası takımdan gönderilen teknik direktör Phillip Cocu'yu bir program aracılığıyla seçtiği ortaya çıktı.
30.10.2018 Fenerbahçe
Cesare Prandelli iş arıyor!
Cesare Prandelli iş arıyor! Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, yurtdışında yeterince çalıştığını ve bir Serie A kulübünün başına geçmek istediğini söyledi.
5.09.2018 İtalya
Eboue'nin gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı! Kundaklama...
Eboue'nin gözaltına alınma nedeni ortaya çıktı! Kundaklama... Dün tutuklandığı ortaya çıkan Galatasaray'ın eski yıldızı Emmanuel Eboue'nin neden tutuklandığı ortaya çıktı. Londra Metropolitan Polisi, Emmanuel Eboue'nin kundakçılık şüphesiyle gözaltında tutulduğunu açıkladı.
9.07.2018 Futbol
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
6.07.2018 Galatasaray
Tudor'un yerine Prandelli geliyor!
Tudor'un yerine Prandelli geliyor! İtalyan ekiplerinden Udinese, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile yolları ayırıp bir başka tanıdık isim Prandelli ile sözleşme imzalamak istiyor.
26.05.2018 İtalya
Albayrak'tan Tudor'a sert eleştiri! "7-0 mağlup olabilirdik"
Albayrak'tan Tudor'a sert eleştiri! "7-0 mağlup olabilirdik" Abdürrahim Albayrak, TRT Spor'da konuk olduğu Basın Tribünü programında önemli açıklamalar yaptı.
22.05.2018 Galatasaray
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek Galatasaray'ın eski teknik direktörü İtalyan Cesare Prandelli, Sarı-Kırmızılı kulüpten 7 milyon euro (36.8 milyon lira) alacak.
17.05.2018 Galatasaray
Galatasaray taraftarından Mancini'ye övgü
Galatasaray taraftarından Mancini'ye övgü Tudor ve Prandelli’ye kızan Galatasaray taraftarı, 9 milyon euro tazminatını bırakan Mancini’yi övdü.
7.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'da 34 milyonluk tehlike!
Galatasaray'da 34 milyonluk tehlike! UEFA'dan gelecek kararı bekleyen Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in Prandelli ile açıklaması gündeme damga vurmuştu...
4.04.2018 Galatasaray
Dilmen'den flaş açıklamalar!
Dilmen'den flaş açıklamalar! Futbol yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Osmanlıspor ve Trabzonspor - Fenerbahçe maçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
27.01.2018 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak: Fatih Terim'le dostluğumuz...
Abdürrahim Albayrak: Fatih Terim'le dostluğumuz... Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim'le ilgili açıklamalar yaptı.
24.01.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Prandelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prandelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.