Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray'a Taze Kan Geliyor

G.Saray'a Taze Kan Geliyor

Galatasaray, Manisa’dan Hakan Balta ve Selçuk, Sivas’tan da Servet ile anlaştı, G. Ünal ve M. Topuz sırada

TURKCELL Süper Lig’de zirveden uzak kalan G.Saray’ın 2007-08 sezonu için hazırladığı transfer listesini VATAN ele geçirdi. Yabancı transferinde hâlâ araştırmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların istediği Türk oyuncuların sayısının 9 olduğu ve 3 isimle de kesin olarak anlaşıldığı öğrenildi. Sivasspor’un milli stoperi Servet Çetin ile el sıkışan G.Saraylı yöneticiler, V.Manisa’da oynayan Hakan Balta ve Şelçuk İnan’la da gelecek sezon için şimdiden söz kesti. Bir dönem F.Bahçe’de oynayan fakat sarı-lacivertliler tarafından gönderilen Servet’in, Sivas’a gittikten sonra eski günlerine dönmesi, transferin yapılmasında etken olurken, G.Saray’ın sol kanattaki sıkıntısına ilaç olarak da agrasif yapısıyla Hakan Balta’nın seçildiği kaydedildi. Selçuk ise orta sahadaki hırçın futbolu ve uzaktan şutlarıyla dikkat çekiyor

MİLLİ Takım’ın, Atina’da Yunanistan karşısında elde ettiği zaferde İbrahim Üzülmez’in yerine giren ve başarılı bir grafik çizen Antalyaspor’lu Volkan Yaman için de görüşmeler başlatılıyor. G.Saray’ın eski yöneticilerinden Antalyalı Özer Saraçoğlu’nun devreye gireceği ve bu transferin birkaç hafta içinde bitirileceği ifade edildi. G.Saray’ın, Kayseri’de forma giyen milli oyuncular Gökhan Ünal ve Memmet Topuz için ise beklemede olduğu öğrenildi. Topuz’da pürüz görmeyen yönetimin, Gol KraIı Gökhan Ünal’ın 4 milyon Euro olan bonservisini aşağıya çekmeye çalıştığı ve bu büyük rakamı kesinlikle vermeyecekleri biliniyor. Sarı-kırmızıların bu bekleyişi de iki oyuncuyu birden almak istemelerinden kaynaklanıyor.

GENÇ ARIYOR
SARI-KIRMIZILILARIN özel olarak izledikleri isimler ise Ç.Rize’den Ferdi Elmas, A.Gücü’nden Emre Güngör ve Lig A takımı G.Birliği OFTAŞ’tan Gökhan Gönül. F.Bahçe maçında sarı-lacivertlileri adeta tek başına dağıtan Ferdi’nin hızına ve tekniğine hayran kalan G.Saray, A.Gücü’nün başarılı stoperi Emre’yi de neredeyse her maçında takip ediyor. G.Birliği OFTAŞ forması giyen Gökhan ise bileklerine çok hakim bir yıldız. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de özel olarak izlemeye aldığı 22 yaşındaki genç yeteğin önümüzdeki yıllarda Türk sporuna büyük katkı sağlayacağını düşünen sarı-kırmızılılar, 2010’a dek sözleşmesi olan futbolcu için kısa sürede görüşmelere başlayak. G.Saray’ın yabancı transferindeki listesi Adnan Sezgin’in Brezilya’dan dönmesiyle kesinlik kazanacak.

Haberin Devamı