Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray için diretiyor!

G.Saray için diretiyor!

River Plate, 6 milyon avro karşılığında Sampdoria ile anlaştı ancak Eder Balanta'nın Galatasaray'a gelmek istemesi tüm planları alt üst etti

G.Saray için diretiyor!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Eder Balanta için River Plate, Sampdoria ile prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir hem Galatasaray hem de Sampdoria ile görüşmelerini sürdüren ve Galatasaray'dan aldığı 6 milyon avroluk teklifteki ödeme planını geri çeviren River Plate, son olarak İtalyan temsilcisi ile masaya oturmuştu.

Transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya başlarken; günün flaş iddiası Arjantin basınından geldi. Eder Balanta'nın transfer sürecini yakından takip eden Arjantin basını, River Plate'nin Kolombiyalı savunma oyuncusu için Sampdoria ile 6 milyon avro ve bir sonraki satıştan %20 pay almak üzere anlaşmaya vardığını ve bu transferin en geç 1-2 gün içerisinde açıklanabileceğini duyurdu.

6 milyon avroluk bonservis bedeli için Sampdoria ile anlaşana River Plate'nin önündeki en büyük engel ise Eder Balanta! Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da forma giymek isteyen ve bu isteğini River yönetimini de ileten Balanta'nın Sampdoria'ya transfer olmak istememesi tüm planları alt üst ediyor.

Haberin Devamı

RIVER DA AÇIKLADI

River Plate Teknik Serkereteri Enzo Francescoli Galatasaray ve İtalyan Sampdoria'dan teklif alan Balanta'nın bir hafta içinde karar vereceğini söyledi.Açıklamalarda bulunan Francescoli, Balanta'yla ilgili kulübün henüz kararını vermediğini belirterek "Balanta yaşı ve River'deki performansı sayesinde transfer olasılığı en yüksek oyuncumuz. Bu sezon belki de yurt dışından en fazla teklif alan oyuncu oldu. Galatasaray ve Sampdoria'dan resmi teklifler aldık. Gitmeye çok yakın. Ancak verilmiş kesin bir karar yok. Bu biraz da ona bağlı" şeklinde konuştu. (sporx)