Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!

Süper Lig'de nefesler tutuldu! Lig’te 4. haftanın en kritik maçı derbiyle devam ediyor. Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Her iki takımda galibiyet alarak zirveyi yerleşmeyi hedefliyor. Futbolseverler, Trabzonspor Galatasaray maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!

Süper Lig'de 4. hafta Trabzonspor Galatasaray derbisine sahne olacak. Kritik maç için nefesler tutuldu. İki takımın da 6 puanı bulunuyor. Hem Galatasaray’ın hem de Trabzonspor’un hedefi rakibi mağlup ederek zirveye oturmak. Maç saatine saatler kala futbolseverler maçın saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Akyazı'da oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçını Ali Palabıyık yönetecek. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Taha Tepe, Larsson, Bartra, Hugo, Eren, Dorukhan, Abdülkadir Ömür, Bardhi, Trezeguet, Djaniny, Cornelius

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Van Aanholt, Yunus, Oliviera, Toreria, Kerem, Mertens, Seferovic