Trabzonspor-Galatasaray

Trabzonspor-Galatasaray

Son dakika Trabzonspor-Galatasaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trabzonspor-Galatasaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trabzonspor-Galatasaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trabzonspor-Galatasaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trabzonspor-galatasaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.321 trabzonspor-galatasaray haberi bulunmuştur. Tüm trabzonspor-galatasaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
22. haftanın hakemleri açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe detayı...
22. haftanın hakemleri açıklandı! Galatasaray ve Fenerbahçe detayı... Trendyol Süper Lig'de 22. haftada görev yapacaklar hakemler resmen duyuruldu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarındaki atamalar dikkat çekti.
22.01.2024 Süper Lig
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti)
Trabzonspor-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada dev maçta rahat kazandı. Sarı-Kırmızılılar; Wilfried Zaha (2), Kerem Aktürkoğlu (2) ve Kaan Ayhan'ın golleriyle Fırtına'yı 5-1 yıktı, Fenerbahçe'yle yeniden puanlarını eşitledi. Bordo-Mavililer'in tek sayısı ise Enis Destan'dan geldi.
21.01.2024 Futbol
Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 21. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler belli oldu. İşte Trabzonspor ile Galatasaray'ın karşılaşacağı kritik maçın hakemi...
19.01.2024 Galatasaray
Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi taraftar kararı!
Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi taraftar kararı! Süper Lig'de pazar günü oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçına sarı-kırmızılı taraftarların alınmasına karar verildi.
18.01.2024 Galatasaray
Böyle bir sezon 2010-11 sezonunda yakalanmıştı!
Böyle bir sezon 2010-11 sezonunda yakalanmıştı! Fenerbahçe'de bu sezonun en büyük artısı alınan yenilgiler ve kötü sonuçlardan sonra takımın kırılmaması oldu. Jorge Jesus döneminde geçmiş yıllardan farklı olarak sarı-lacivertliler zirveden kopmadı, olumsuzluklara rağmen bir şekilde geri döndü.
1.05.2023 Fenerbahçe
'Fenerbahçe ve Galatasaray böyle transfer yapamadı! Hepsinden daha iyi'
'Fenerbahçe ve Galatasaray böyle transfer yapamadı! Hepsinden daha iyi' Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından TV8.5 ekranlarında derbinin yorumunu yapan Rıdvan Dilmen Siyah Beyazlı oyuncuya dikkat çekerek 'O futbolcu mevkisinde Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan futbolculardan daha iyi' ifadelerini kullandı.
16.04.2023 Trabzonspor
Jorge Jesus'a büyük tepki! Açıklamaları olay yaratmıştı
Jorge Jesus'a büyük tepki! Açıklamaları olay yaratmıştı Fenerbahçe’de sezonun kaderi için kritik bir hafta başlıyor. Jorge Jesus ve takımın geleceği açısından önemli maçlar geliyor. Sarı-lacivertlileri önce Avrupa’da Sevilla rövanşı ardından ligde Alanyaspor ve Beşiktaş mücadeleleri bekliyor.
12.03.2023 Fenerbahçe
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.11.2022 Futbol
3 eski hakem de aynı kararı verdi! Seferovic'in vurduğu topta Larsen'in eline çarpan top...
3 eski hakem de aynı kararı verdi! Seferovic'in vurduğu topta Larsen'in eline çarpan top... Dün akşam 0-0 sonuçlanan Trabzonspor - Galatasaray maçında bazı pozisyonların futbolseverler arasında tartışma yaratması dikkatlerden kaçmadı. Seferovic'in şutunda Larsen'in topa müdahalesi, Trezeguet'nin ortasında Boey'in ceza sahası içerisinde eline çarpan top sosyal medyada da viral olurken, eski hakemlerin bu pozisyonlara ışık tutması her iki kulüp taraftarlarını ikna etmeye yetti...
29.08.2022 Galatasaray
Herkes Seferovic için beklerken... Yıldız futbolcu hakkında şok yorum: Çok yetersiz
Herkes Seferovic için beklerken... Yıldız futbolcu hakkında şok yorum: Çok yetersiz Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Necati Ateş, Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrası bazı Sarı Kırmızılı oyuncular hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. "Arayan, isteyen bir takım görüntüsü var evet, ama bu oyun Galatasaray adına yeterli değil" ifadelerini kullanan Ateş; Mertens, Seferovic, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun performanslarına da değindi.
29.08.2022 Galatasaray
Galatasaraylılar güne şok haberle uyandı! Dün akşam maçın adamı seçildi bugün kiralık olarak gönderildi
Galatasaraylılar güne şok haberle uyandı! Dün akşam maçın adamı seçildi bugün kiralık olarak gönderildi Dün akşam Trabzonspor - Galatasaray maçında oynadığı futbolla büyük alkış toplayan ve kimi futbolseverlere göre derbinin adamı seçilen genç yıldızın İtalya'ya gönderilecek olması Sarı Kırmızılı cephede şok etkisi yarattı. Ünlü gazeteci Di Marzio'nun yaptığı haber sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken, 21 yaşındaki oyuncu hakkında 'kiralık olarak Monza'ya gidecek' ifadeleri hem Okan Buruk hem de Erden Timur'a karşı tepkilere yol açtı.
29.08.2022 Galatasaray
Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı!
Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı! Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Dev mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
28.08.2022 Şampiy10
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler! Süper Lig'de nefesler tutuldu! Lig’te 4. haftanın en kritik maçı derbiyle devam ediyor. Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Her iki takımda galibiyet alarak zirveyi yerleşmeyi hedefliyor. Futbolseverler, Trabzonspor Galatasaray maçının detaylarını araştırıyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı derbisi muhtemel 11’ler!
28.08.2022 Futbol
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu! Süper Lig 4. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanı maçı Trabzonspor Galatasaray derbisi olacak. Gözler derbiye çevrilirken, Trabzonspor Galatasaray derbisini yönetecek hakem de belli oldu. Peki, Derbi ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hakemi kim? İşte Süper Lig Trabzonspor Galatasaray maçı detayları!
25.08.2022 Futbol
Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık oldu!
Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık oldu! Süper Lig'in ilk dev maçı 4'üncü haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Dev karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık olarak belirlendi.
25.08.2022 Trabzonspor
4.hafta mücadelesi Trabzonspor- Galatasaray maçının hakemi açıklandı!
4.hafta mücadelesi Trabzonspor- Galatasaray maçının hakemi açıklandı! Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının hakemi merakla bekleniyordu.
25.08.2022 Şampiy10
Trabzonspor - Galatasaray maçının tarihi belli oldu! Süper Lig'de 3, 4 ve 5. hafta fikstürü açıklandı
Trabzonspor - Galatasaray maçının tarihi belli oldu! Süper Lig'de 3, 4 ve 5. hafta fikstürü açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 3, 4 ve 5'inci hafta fikstürlerini açıkladı. Trabzonspor - Galatasaray maçı 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te oynanacak.
12.08.2022 Süper Lig
Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman açılacak? Derbiler ne zaman? 2022-2023 futbol sezonu başlangıç tarihleri!
Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman açılacak? Derbiler ne zaman? 2022-2023 futbol sezonu başlangıç tarihleri! Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 2022-2023 futbol sezonu için geri sayım başladı. Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının ne zaman oynanacağını merak edenler sezon tarihlerini araştırıyor. Peki, Ligler ne zaman başlıyor? Süper Lig ne zaman açılacak? 2022-2023 futbol sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
15.07.2022 Futbol
2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? Derbi tarihleri belli oldu!
2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? Derbi tarihleri belli oldu! 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi yapıldı. Derbi tarihleri belli oldu. Süper Lig’te yeni sezonun maç takvimi netleşti. Futbolseverler Süper Lig’te yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, 2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Derbiler ne zaman? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? İşte derbi tarihleri!
6.07.2022 Futbol
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte derbi haftaları
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte derbi haftaları Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. 5 Ağustos’ta başlayacak olan lig, 28 Mayıs 2023’te sona erecek. Ligin ilk yarısı, 13 Kasım’da sona erecek, ikinci yarı ise 23 Aralık’ta başlayacak.
4.07.2022 Şampiy10
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı...
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı... Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz'ın geleceği halen belirsizliğini koruyor. Türkiye'den herhangi bir transfer teklifi almadığını söyleyen Burak Yılmaz'a İtalyan devi talip oldu. Bu sezon önemli hedeflerle yola Serie A'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...
9.06.2022 Şampiy10
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz'
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz' Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu, asıl hedeflerinin Gomis olduğunu duyurdu.
5.06.2022 Fransa
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
Trabzonspor - Kasımpaşa maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Trabzonspor - Kasımpaşa maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Lider Trabzonspor, Konyaspor'un Giresunspor'u yendiği haftada son maçlarda müthiş bir grafik çizen Kasımpaşa'yı konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
5.02.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor-Galatasaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trabzonspor-galatasaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.