Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek kaleci belli oldu! Fransa'dan...

Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek kaleci belli oldu! Fransa'dan...

Uğurcan Çakır'dan yüksek bonservis geliri elde etmeyi amaçlayan Trabzonspor, Doğan Alemdar'ı gündemine aldı.

Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek kaleci belli oldu! Fransa'dan...

Trabzonspor’da yaz dönemi oldukça hareketli geçecek. Kiralık isimler takımdan ayrılacak, değerini bulan oyuncular satılacak.

4 maç sonra Trabzonspor’la kiralık sözleşmesi bitecek olan Gbamin, kariyerini Rusya’da sürdürmek istiyor. Everton, sözleşmesi 1 yıl kalan Fildişili orta saha oyuncusunu kesinlikle kadroda düşünmüyor. Gbamin’in menaceri, daha önce CSKA Moskova forması giyen Gbamin’in Rusya Premier Ligi’nde kariyerine devam edebileceğini açıkladı. 27 yaşındaki Gbamin, bu sezon Trabzonspor’da 24 maça çıkarken, skor katkısı veremedi.

Gelecekleri merak konusu

Maxi Gomez, Trezeguet, Bardhi ve Bartra gibi yüksek maliyetli yıldızların gönderilmesi planlanırken, yerlilerden Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür’ün geleceği merak konusu.

B planı Doğan Alemdar

Özellikle 2 senedir Avrupa kulüplerinin radarında bulunan Trabzonspor’un başarılı file bekçisi, artık yeni bir maceraya atılmak istiyor. Bugüne kadar daima Bordo-Mavili kulübün menfaatlerini ön planda tutan Uğurcan, Trabzonspor’a iyi bir teklif yapılması halinde Avrupa hayalini gerçekleştirmek amacında. Uğurcan’ın olası ayrılığı durumunda ise B planı hazır: Doğan Alemdar.

Haberin Devamı

 

 

3.5 milyon euro bonservis bedeli ödediler

8 artı 3 kuralının yeni sezonda da devam edecek olması nedeniyle mutlaka yerli kaleci ile devam edilecek. 2021’in Ağustos ayında 3.5 milyon Euro karşılığında Kayserispor’dan Rennes’e transfer olan Doğan, Trabzonspor’un gündeminde. Eğer Uğurcan’ın bonservisinden ciddi bir rakam elde edilirse, 20 yaşındaki file bekçisi için harekete geçilecek. Olası transfer pazarlığında satın alma opsiyonlu kiralama formülü devrede olacak.

Uğurcan Çakırın yerine gelecek kaleci belli oldu Fransadan...