Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da deprem! Nenad Bjelica yollar ayrıldı! İşte yeni teknik adam

Trabzonspor'da deprem! Nenad Bjelica yollar ayrıldı! İşte yeni teknik adam

Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor, Teknik Direktör Nenad Bjelica ile istediği istikrarı sağlayamamasının ardından Hırvat hoca ile ayrılık kararı aldı. Bordo-Mavili yönetim yeni teknik adam için de kararı verdi.

Trabzonspor'da deprem! Nenad Bjelica yollar ayrıldı! İşte yeni teknik adam

Trabzonspor yönetimi, geçen sezon sonu göreve başlayan ve başarıdan uzak bir performans sergileyen teknik direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırmayı planlıyor.

Ligin 8'inci haftasında dün akşam oynanan Adana Demirspor maçında 1-0 mağlup olan bordo-mavili takımın üst üste yaşadığı kayıplar camianın ve taraftarın tepkisini çekmişti. Maç sonunda durum değerlendirmesi yapan Trabzonspor yönetim kurulu, Hırvat hoca ile yola devam edilmemesi konusunda fikir birliğine vardı. Yönetimin oy birliğiyle vardığı kararı destekleyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp avukatlarına talimat vererek resmi görüşmelerin yapılmasını istedi.

AYRILIK GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR

2024-25 sezonu sonuna kadar anlaşması bulunan ve yıllık 1 milyon 600 bin Euro ücret alan Nenad Bjelica'nın tazminatının verilerek takımdan gönderilmesi düşünülüyor.

Adana Demirspor maçı sonrası ülkesi Hırvatistan'a giden Bjelica ile avukatlar üzerinden resmi görüşmeler yapılıyor. Trabzonspor ile Bjelica'nın ayrılığının yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

AVCI GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor'da ilk temas Abdullah Avcı ile kuruldu. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’a dönmeyi çok istiyor. Bjelica ile fesih görüşmeleri noktalandıktan sonra Abdullah Avcı’nın milli arada resmen göreve başlaması bekleniyor. Trabzonspor’da Avcı’nın birinci yardımcısı da Egemen Korkmaz olacak.