Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarının ardından Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve kulüple bağlarını koparma aşamasına gelen Abdülkadir Ömür'ün, Trendyol Süper Lig ekibi ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!

Trabzonspor'da Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu. 8 yıldır bordo-mavili kulübün A takımında forma giyen millî futbolcunun Trendyol Süper Lig'den Pendikspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. İstanbul temsilcisinin Abdülkadir Ömür transferi için Trabzonspor'a 7 milyon euro bonservis ödeyeceği kaydedildi.

HULL CİTY OLMADI

Trabzonspor ile bağlarını koparan Abdülkadir Ömür için İngiltere Championship ekibi Hull City de devredeydi. Ancak taraflar arasında bir anlaşma sağlanamadı ve son günlerde Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor devreye girdi. 24 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Trabzonspor formasıyla 211 resmî maça çıktı. Abdülkadir, söz konusu 211 karşılaşmada 25 gol atıp 36 gol kaydederek toplamda 61 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.

AÇIKLAMA SONRASI KADRO DIŞI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Manisa FK maçı öncesinde yıldız futbolcu ile ilgili, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar" ifadelerini kullanmış, bu sözlerin ardından iki oyuncu da kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı