Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon'da şok skor! 36 maçlık seri sona erdi

Trabzon'da şok skor! 36 maçlık seri sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 24.hafta karşılaşmasında Trabzonspor dişli rakibi Ümraniyespor'a 2-1 kaybetti ve Bordo Mavililer evinde 36 maçlık kaybetmeme serisini sona erdirdi.

Trabzon'da şok skor! 36 maçlık seri sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 24. hafta maçında Trabzonspor, sahasında Ümraniyespor'u konuk etti.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Trabzonspor, şok bir sonuçla karşı karşıya geldi. Bu sezon ligin son sırasından kurtulamayan Ümraniyespor, bordo-mavilileri 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısının 51. dakikasında Ümraniyespor, Jesse Sekidika'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.

65. dakikada ise sahneye bu kez Umut Nayir çıktı. Tecrübeli oyuncu, attığı golle takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün üzerine Ümraniyespor kalesinde baskını arttıran Trabzonspor, aradığı golü 83. dakikada Yusuf Yazıcı'dan buldu ancak bu gol yeterli olmadı.

Sahadan 2-1 mağlup ayrılan bordo-mavililer, Süper Lig'de 38 puanda kaldı. Ümraniyespor ise 18 puana yükseldi. 90+8. dakikada ise Trabzonspor'da Naci Ünüvar kırmızı kart gördü. Bu mağlubiyetle Trabzonspor evinde 36 maçlık yenilmeme istatistiğine son verdi.