Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a olay yanıt: Cehalet...

Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a olay yanıt: Cehalet...

Beşiktaş'la bir kez daha yolları kesişen ve dün Ümraniyespor maçıyla ilk sınavını veren Şenol Güneş'in eski öğrencisi Onur Kıvrak'a verdiği yanıt her iki camiada da olay yarattı..

Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a olay yanıt: Cehalet...

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yolların ayrılması sonrası Trabzonspor'un unutulmaz kalecisi Onur Recep Kıvrak, sosyal medya hesabından Şenol Güneş'e ithafen 'Bir kalbe iki sevda sığmaz' yazılı bir paylaşımda bulundu. Şenol Güneş'e göndermede bulunan Onur Kıvrak'a Şenol Güneş'ten yanıt gecikmedi. Tecrübeli teknik direktör Onur Kıvrak'a olay bir göndermede bulundu. Dakikalar sonra Onur Kıvrak'tan bir hamle daha geldi. İşte ayrıntılar...

İKİNCİ ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİ İLKLERLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig`in 12. haftasında Vodafone Park`ta HangiKredi Ümraniyespor`u konuk eden Beşiktaş, rakibini 5-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez bir maçta 5 gol attı.

Puanını 22`ye yükselten siyah-beyazlı ekipte ikinci dönemine başlayan teknik direktör Şenol Güneş de 200. resmi maçından galibiyetle ayrıldı. Daha önceki döneminde Beşiktaş`ın başında 199 resmi müsabakaya çıkan Güneş böylelikle siyah-beyazlı takımında başındaki galibiyet sayısını da 117`den 118`e yükseltti. Siyah-beyazlı taraftarların maç öncesinde çiçek atarak "hoş geldin" dediği teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın ardından oyuncularıyla birlikte Beşiktaş tribünlerini selamlarken maç sonu galibiyet üçlüsünü de çektirdi.

Beşiktaş`ın sezon başında kadrosuna kattığı Wout Weghorst, siyah-beyazlı takımda ilk kez bir maçta birden fazla gol attı. Siyah-beyazlı formayla ilk golünü VavaCars Fatih Karagümrük karşısında atan Hollandalı futbolcu, Ümraniyespor karşısında attığı gollerle gol sayısını 6`ya yükseltti. Demir Grup Sivassopr maçında attığı golün ardından 3 haftalık suskunluk yaşayan ve bunu geçen haftaki Atakaş Hatayspor karşılaşmasında sonlandıran Weghorst, Ümraniyespor kalecisi Anıl Demir`i iki kez mağlup etti. Siyah-beyazlı oyuncu 90. dakikada yerini Jackson Muleka`ya bıraktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş`ın bu sezon kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuç, siyah-beyazlı forma altında ikinci kez gol attı. Savunmanın göbeğinde görev yapan siyah-beyazlı oyuncu, bu golle birlikte Beşiktaş`ta bu sezon ikinci, ligde ise 3. golünü kaydetti. Sezona Adana Demirspor`da başlayan Tayyip Talha, ilk golünü bu takımda görev yaptığı dönemde Atakaş Hatayspor`a atarken, siyah-beyazlı formayla ilk kez Beşiktaş`ın Giresunspor`u 1-0 yendiği maçta fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ, TERİM'İ GEÇTİ

Opta verilerine göre; Şenol Güneş, Fatih Terim'i (50) geride bırakarak Süper Lig tarihinde en fazla takımı mağlup eden teknik direktör oldu (51).

GÜNEŞ, BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTI, ONUR KIVRAK'IN PAYLAŞIMI KONUŞULDU

Trabzonspor'un eski kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in Beşiktaş ile yeniden anlaşmaya varması sonrası flaş bir paylaşımda bulunmuştu.

Onur, kendisinin Trabzonspor formalı çizimini paylaşarak "Bir kalbe iki sevda sığmaz" notunu düştü.

Onur'un bu paylaşımı bordo mavili taraftarlar tarafından kısa sürede sosyal medya gündemine taşındı. Onur Kıvrak'ın bu paylaşımla Şenol Güneş'e göndermede bulunduğu öne sürülmüştü.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN CEVAP

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Güneş eski öğrencisi Onur Kıvrak'ın paylaşımına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş isim vermeden kendisine "Bir kalbe iki sevda sığmaz" eleştirisi yapan Onur Kıvrak'a cahil dedi. Güneş "Ben Trabzonspor'u da seviyorum. Beşiktaş'ı da seviyorum. Bir gönülde iki sevda olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir." ifadelerini kullandı.

ONUR KIVRAK'TAN FOTOĞRAFLI YANIT

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "Ben Trabzonspor'u da seviyorum. Beşiktaş'ı da seviyorum. Bir gönülde iki sevda olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir" sözlerine Instagram hesabından yaptığı fotoğrafla yanıt verdi.

Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara Kadıköy'de Trabzonspor armasını öptüğü fotoğrafla cevap verdi.

Şenol Güneşten Onur Kıvraka olay yanıt: Cehalet...