Onur Kıvrak

Onur Kıvrak

Son dakika onur kıvrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan onur kıvrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını onur kıvrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Kıvrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur kıvrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 652 onur kıvrak haberi bulunmuştur. Tüm onur kıvrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a olay yanıt: Cehalet...
Şenol Güneş'ten Onur Kıvrak'a olay yanıt: Cehalet... Beşiktaş'la bir kez daha yolları kesişen ve dün Ümraniyespor maçıyla ilk sınavını veren Şenol Güneş'in eski öğrencisi Onur Kıvrak'a verdiği yanıt her iki camiada da olay yarattı..
31.10.2022 Trabzonspor
Beşiktaş Şenol Güneş ile anlaştı Onur Kıvrak'tan gönderme geldi: Bir kalbe iki sevda sığmaz
Beşiktaş Şenol Güneş ile anlaştı Onur Kıvrak'tan gönderme geldi: Bir kalbe iki sevda sığmaz Spor Toto Süper Lig 'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, geride kalan 11 haftada alınan sonuçlardan memnun kalmadı. Fransız teknik direktör Valerien Ismael'e olan güveni sarsılan Ahmet Nur Çebi yönetimi, Atakaş Hatayspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından kararını verdi.
27.10.2022 Beşiktaş
Aylar sonra aldığı teklifleri açıkladı
Aylar sonra aldığı teklifleri açıkladı Trabzonspor'un eski kalecilerinden Onur Kıvrak Instagram üzerinden açıklamalarda bulundu.
25.11.2020 Trabzonspor
Derbi öncesi paylaşımı dikkat çekti
Derbi öncesi paylaşımı dikkat çekti Trabzonspor'un eski kalecilerinden Onur Kıvrak'ın derbi öncesi paylaşımı dikkat çekti.
25.10.2020 Trabzonspor
Onur Recep Kıvrak'tan 2010-2011 sezonu paylaşımı!
Onur Recep Kıvrak'tan 2010-2011 sezonu paylaşımı! Trabzonspor ile sözleşmesini feshedip futbolu bırakma kararı alan Onur Recep Kıvrak'ın paylaşımı dikkat çekti.
6.06.2020 Trabzonspor
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyor
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyor Trabzon'da 46 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan 60 yaşındaki Ali Yıldız, 2 metrekarelik dükkânında Hami Mandıralı, Sergen Yalçın, Şota Arveladze, Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır gibi eski ve yeni futbolcuların aralarında olduğu sporcuların kramponlarını tamir etti. Mesleğini sürdüren ve ünü dünyaya yayılan Yıldız'a yurt dışından da tamir için krampon gönderiliyor. İşini severek yaptığını belirten Yıldız, "Bana 'Krampon Profesörü, dükkânı büyütsen' diyorlar. 2 metrekarelik dükkânım bana 100 metrekare gibi geliyor" dedi.
21.01.2020 Yaşam
Avrupa'nın devleri Uğurcan Çakır'ın peşinde!
Avrupa'nın devleri Uğurcan Çakır'ın peşinde! Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Krasnodar maçına Uğurcan Çakır için dünya devleri scout gönderiyor.
5.11.2019 Futbol
Trabzonspor'da kriz fırsata döndü!
Trabzonspor'da kriz fırsata döndü! Mali sıkıntılar nedeniyle özüne dönen Trabzonspor, 15 futbolcusuyla yollarını ayırarak 220 milyon lirayı kasada tuttu. Bu süreçte parlayan gençleri devler takibe aldı. Büyük harcamalara rağmen hüsranla biten sezonların ardından Fırtına, Avrupa biletini cebine koydu.
20.05.2019 Trabzonspor
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Uğurcan Çakır Avrupa'nın ilk 4'ünde!
Uğurcan Çakır Avrupa'nın ilk 4'ünde! Trabzonspor’u sırtlayan ve Onur’un 12’de 1’i kadar kazanan Uğurcan Çakır, sezon kurtarış yüzdesiyle Avrupa’nın en iyi 4 kalecisinden biri oldu.
21.03.2019 Trabzonspor
Ünal Karaman imzayı atıyor!
Ünal Karaman imzayı atıyor! Trabzonspor’un küçülmeye gittiği sezonda oynattığı futbol ve takımı taşığıdı konum nedeniyle alkış alan teknik direktör Ünal Karaman ile yola devam edilecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu, başarılı hocanın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.
20.03.2019 Trabzonspor
Onur Kıvrak Trabzonspor'u şikayet etti!
Onur Kıvrak Trabzonspor'u şikayet etti! Trabzon ile sözleşmesini fesheden Onur Kıvrak, kulübü Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na şikayet etti.
4.03.2019 Trabzonspor
Onur'un ardından Cech de bırakıyor!
Onur'un ardından Cech de bırakıyor! Arsenal'in Çek kalecisi Petr Cech, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurdu.
15.01.2019 İngiltere
Onur Kıvrak planı! Onay çıkarsa...
Onur Kıvrak planı! Onay çıkarsa... Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor Baltok karşısında tur, ligde Medipol Başakşehir ile oynayacakları maçta ise 3 puan hedeflediklerini söyledi. Şahin ayrıca yönetimden onay çıkması halinde futbolu bıraktığını açıklayan Onur Kıvrak'a veda töreni yapabileceklerini de aktardı.
14.01.2019 Trabzonspor
Trabzonspor FIFA'dan haber bekliyor!
Trabzonspor FIFA'dan haber bekliyor! Trabzonspor’da gözler transfer FIFA’nın vereceği karara bağlı. Transfer yasağının kalkması halinde Trabzonspor, savunma ve orta sahaya takviye yapacak.
14.01.2019 Trabzonspor
Burak Yılmaz açıkladı! Onur Kıvrak futbolu bıraktı
Burak Yılmaz açıkladı! Onur Kıvrak futbolu bıraktı Beşiktaşlı golcü Burak Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Onur Kıvrak'ın futbolu bıraktığını doğruladı.
13.01.2019 Süper Lig
Trabzonspor'da Ibanez için karar verildi!
Trabzonspor'da Ibanez için karar verildi! Trabzonspor'da yıllık 1 milyon euro kazanan ve forma şansı bulmakta zorlanan Luis İbanez'in takımda kalacağı öğrenildi.
11.01.2019 Trabzonspor
Beşiktaş ve Trabzonspor, Erce'nin peşinde!
Beşiktaş ve Trabzonspor, Erce'nin peşinde! Beşiktaş ve Trabzonspor, Altınordu forması giyen genç kaleci Erce Kardeşler'in peşinde.
10.01.2019 Beşiktaş
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti...
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti... Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen kaleci Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak kulüp tarihine geçti.
8.01.2019 Trabzonspor
Onur Kıvrak beklenirken Fatih Öztürk geliyor!
Onur Kıvrak beklenirken Fatih Öztürk geliyor! Alan ve Mangala'nın transferini bitirmek için çalışan Galatasaray yönetimi, Serdar ve Eren'le yollarını ayırmaya hazırlanırken yerli oyuncu kadrosunu zenginleştirmek için atağa kalktı.
8.01.2019 Galatasaray
Onur Kıvrak'ın sözleşmesi feshedildi!
Onur Kıvrak'ın sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor Kulübü, Onur Kıvrak'ın sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu.
7.01.2019 Trabzonspor
"Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu"
"Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu" Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın takımdan gidişi hakkında, "Trabzonspor, Türk futbol tarihinin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtuldu." dedi.
6.01.2019 Trabzonspor
Onur Kıvrak isyan etti: "Bu lekeleme..."
Onur Kıvrak isyan etti: "Bu lekeleme..." Trabzonspor’da Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında oynanan ve 5-0’lık mağlubiyetle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak, kendisi hakkında konuşulanların doğru olmadığını söyledi.
5.01.2019 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Onur Kıvrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur kıvrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.