Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bomba Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor

Bomba Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor

Beşiktaş'taki performansıyla dikkat çeken Aboubakar'ın Süper Lig'e yeniden geri dönmesi gündemde. Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Aboubakar iki kulübün peşinde olduğu iddia edildi.

Bomba Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor

Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'da mücadele eden Aboubakar'ın ayrılığı konuşuluyor. Beşiktaş'taki performansıyla dikkat çeken Aboubakar için iki Süper Lig kulübünün peşinde olduğu iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'TA ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞTI

Al Nassr ile sözleşmesi Haziran 2024'te bitecek Aboubakar, iki dönem Beşiktaş forması giymişti. 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında siyah-beyazlı takımda oynayan 30 yaşındaki futbolcu, iki dönemde de Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

TALISCA İLE BULUŞTU

Geçen sezon Al Nassr ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalayan Vincent Aboubakar, burada yine Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı Anderson Talisca ile birlikte oynama şansı yakaladı. Brezilyalı futbolcu, 8 milyon euro bedelle Guangzhou'dan transfer edildi. Yıldız oyuncu ile de 2024 yılına kadar sözleşme imzalandı.

ESKİ GÜNLERİNİ ARADI

30 yaşındaki santrfor Suudi Arabistan Ligi'nde eski performansını arattı. Burada çıktığı 24 karşılaşmada sadece 8 gol atıp 4 asist kaydeden Kamerunlu yıldızın, Beşiktaş dönemindeki performansından eser kalmamıştı.

Haberin Devamı

BU SEZON ADETA YOKLARI OYNUYOR

Aboubakar, Suudi Arabistan Ligi'nde ise bu sezon adeta yokları oynuyor. Golcü futbolcunun performansı günden güne düşerken, ligde oynanan 8 maçta sadece 3 gol kaydetmesi ise tepkilere neden oldu. Aboubakar, Beşiktaş ve Porto günlerini mumla arıyor.

DÜNYA KUPASI KADROSUNDA

Dünya Kupası'nda yer alan Kamerun'un kadrosunda Aboubakar bulunuyor. Kupa öncesi Kamerun hazırlık maçında Panama ile karşılaştı. Mohammed Bin Zayed Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Kamerun'un golünü 48. dakikada Chouo-Moting atarken Panama'nın golü 55. dakikada Murillo'dan geldi.

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, 45 dakikada sahada kalırken ikinci yarıda yerini Chouo-Moting'e bıraktı.