Gazete Vatan Logo
Süper Lig Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor

Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor

En son Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan'ın yeni takımı belli oluyor. Genç teknik adam Süper Lig ekibi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Süper Lig ekibinden Selçuk İnan bombası! Geri dönüyor

Teknik direktörlük kariyerine Kasımpaşa'da başlayan, lacivert-beyazlılarda kısa bir süre görev aldıktan sonra veda eden Selçuk İnan'ın yeni takımı belli oluyor.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'nın başına geçen Selçuk İnan, lacivert-beyazlılarda 13 maça çıkmış ve 0.85 puan ortalaması yakalamıştı. Genç teknik adamla 2023'ün Mart ayında yollar ayrılmıştı.

SELÇUK İNAN BOMBASI

Ajansspor'da yer alan habere göre Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK, teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan ile büyük ölçüde anlaştı.

SUMUDİCA İLE YOLLAR AYRILDI

Gaziantep FK, geçtiğimiz gün Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz." denildi.

Haberin Devamı