Gazete Vatan Logo
Galatasaray İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest

İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest

Galatasaray'ın Barcelona'dan 4 aylığına transfer ettiği İnaki Pena için sarı kırmızılılar herhangi bir bedel ödemeyecek.

İnaki Pena'nın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı! İnanılmaz jest

Galatasaray kaleye takviyeyi Barcelona’dan yaptı. Cim-Bom, Roman Bürki’de sorun çıkınca B planını devreye sokarak İnaki Pena’yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar Barcelona B Takımı’nın kalesini koruyan 22 yaşındaki eldiveni 4 aylığına bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Galatasaray’da kaleci antrenörü olarak görev yapan Ricard Segarra transferde etkili olurken, Barcelona’nın hocası Xavi de büyük jest yaptı.

Seneye A takıma alınması kararı verilen Pena’nın sarı-kırmızılılara transferinde Xavi büyük rol oynadı ve genç eldivenin ayrılığına izin verdi.

Galatasaray’ın kale için listesinde ilk sırada olan Borussia Dortmund’un 31 yaşındaki yedek kalecisi Roman Bürki’nin “Başka teklifler aldım. Muslera da 3 hafta sonra dönüyor” demesi üzerine transferi gerçekleşmedi. Bürki’de yaşanan sorun üzerine Pena transferi gerçekleşti. Pena bu gece İstanbul’a gelecek.

Sarı-kırmızılılar, 6 numara transferinde ise Roma’dan Amadou Diawara için olumlu dönüş alamaması nedeniyle Josuha Guilavogui’ye yönelmişti.

Wolfsburg’ta forma giyen 31 yaşındaki Fransız ön libero, sakatlık geçmişi yüzünden başkan Burak Elmas ve teknik direktör Torrent tarafından veto edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın forvet ve 8 numara için hamleleri ise devam ediyor. Gomis’ten 1.5 sene için istediği 3.5 milyon euroluk ücreti yarı yarıya indirmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, taraftar baskısına rağmen 36 yaşındaki oyuncu için temkinli hareket ediyor.

Gedson Fernandes için de Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Benfica Başkanı Rui Costa ile yeniden görüşme kararı aldı. 23 yaşındaki futbolcu ile 1.5 seneliğine 1.8 milyon euroya anlaşan Cim-Bom, zorunlu satın alma ücretini 8.5 milyon eurodan 6 milyon euroya düşürebilirse transferi gerçekleştirecek.

İnaki Penanın 4 aylık maliyeti ortaya çıktı İnanılmaz jest