Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı

Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı

Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralık olarak verilmesinin ardından Muslera'nın yedeği konumunda bulunan ve Sarı Kırmızılı camiadan sert eleştiriler alan Fatih Terim'in güvendiği kalecilerden biri olan İsmail Çipe Boluspor'a imza attı.

Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından futbol camiası bölgeye desteğini sürdürüyor. Galatasaray'da futbolcular aylık maaşlarını depremzedeler için bağışladı. Öte yandan transfer dönemi devam ederken sarı-kırmızılılarda ayrılık bir isim belli oldu.

FUTBOLCULAR MAAŞLARINI BAĞIŞLADI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı birçok sporcunun depremdeki yardım faaliyetlerini desteklemek için aylık maaşlarını almaktan vazgeçtiklerini açıkladı.

KEREM'DEN MADENCİLERE TEŞEKKÜR

Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ili etkileyen depremler sonrasındaki arama kurtarma çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı madencilere teşekkür etti. Aktürkoğlu, madencilerin fotoğraflarının da yer aldığı paylaşımına, "En zor şartlarda, gece gündüz demeden yüzlerce hayat kurtaran madencilerimize sonsuz teşekkürler. Elleriniz dert görmesin kahramanlar, hakkınızı ödenmez" notunu ekledi.

ADEKUGBE İMZA ATTI

Deprem felaketinin ardından Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor'da Sam Adekugbe ile yollar ayrıldı. Kanadalı sol bek sezon sonuna kadar sarı-kırmızılılara kiralandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Samuel Ayomide Adekugbe'nin satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ve oyuncu ile anlaşma sağladı. Profesyonel Futbolcu Samuel Ayomide Adekugbe ve Kulübü Hatayspor Kulübü Derneği ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 1.000.000 Euro'dur" denildi.

İSMAİL ÇİPE İLE AYRILIK

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden ancak kadro dışı olan İsmail Çipe'nin yeni takımı belli oldu. Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, tecrübeli file bekçisi ile anlaştı. İsmail Çipe, geçen sezon Muslera'nın sakatlığı sebebiyle takımı yalnız bıraktığı dönemde yediği hatalı gollerle sık sık eleştiriliyordu.

13 YIL SONRA AYRILIK

2010'dan bu yana Galatasaray'da olan ve U16'dan başlayarak her kademede forma giyen İsmail Çipe, 13 yıllık süreçte Bugsaşspor, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor'a kiralık gitti.

Haberin Devamı

Okan Kocuk'un dönmesi, altyapıdan ise Jankat Yılmaz'ın takıma katılmasıyla kadro dışı bırakılan Çipe'nin kısa süre içinde 1,5 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fatih Terimin prensiyle yollar ayrıldı Boluspora imza attı