Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Joshua King kararı!

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Joshua King kararı!

Adana Demirspor karşısında kritik bir puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, hücum hattında değişikliğe gidiyor.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Joshua King kararı!

Son haftaların formda ismi Michy Batshuayi, Adana Demir deplasmanında beklentilerin altında kalmıştı. Belçikalı oyuncu, gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü. Golcü futbolcu, Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak. Jorge Jesus, ligde iki maç kaçırdıktan sonra sakatlıktan dönen Joshua King’i, pazartesi günkü karşılaşmaya hazırlıyor. Norveçli hücum oyuncusunun, Konya maçında Enner Valencia ile birlikte hücum hattında görev yapması bekleniyor.

YENİ TRANSFER HEYECANLI

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin flaş transferi Jayden Oosterwolde, Adana deplasmanına götürülmesine rağmen kadroya alınmamıştı. Hollandalı sol bek, şimdi sabırsızlıkla Konyaspor karşılaşmasını bekliyor. Maçın Ülker Stadı’nda oynanacak olması ise Oosterwolde’nin heyecanını daha da artırmış durumda. 21 yaşındaki oyuncu, dünkü idmanda istekli görüntüsü ve performansıyla formayı ne kadar çok arzu ettiğini gösterdi. Jesus, öğrencisi hakkındaki son kararı yarınki idmandan sonra verecek.

YİNE INTER'İN GÜNDEMİNDE

Haberin Devamı

Altay Bayındır ile Fenerbahçe Yönetimi arasında süren sözleşme uzatma görüşmeleri bir türlü neticelenmedi. Daha önce 24 yaşındaki file bekçiyi takibe alan İnter’in bu kez teklif yapmak için kolları sıvadığı öne sürüldü. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Handanovic’le yollarını ayırma kararı alan Lacivert-Siyahlılar, Onana’yı satmaya da hazır. İnter’in kale için ilk tercihinin, sezon sonunda boşa çıkacak olan Altay Bayındır olduğu ve görüşmelerin başlayacağı belirtildi.