Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Di Maria savaşı başladı! Galatasaray ve Fenerbahçe haricinde...

Di Maria savaşı başladı! Galatasaray ve Fenerbahçe haricinde...

İspanya basınında yer alan haberlere göre; Arjantinli yıldız Di Maria için Galatasaray, Fenerbahçe, Barcelona ve Marsilya görüşmelere başladı.

Di Maria savaşı başladı! Galatasaray ve Fenerbahçe haricinde...

Fenerbahçe ve Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. İki kulübünde listesinde yer alan Arjantinli yıldız Angel Di Maria'ya iki dev kulüp daha talip çıktı.

JUVENTUS'A ÇABUK ADAPTE OLDU

Sezon başında Paris Saint Germain’den transfer edilen Di Maria, yeni takımına da çabuk adapte oldu. Bu sezon Juventus ile tüm kulvarlarda 38 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 8 gol ve 7 asiste ulaştı. Kaydettiği 8 golün 4’ünü Serie A’da bulan Di Maria, ligde 4 de asist yaptı. Arjantinli isim, Avrupa Ligi’nde 4 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 asistlik katkı sağladı.

DÜNYA KUPASI'NI KALDIRDI

35 yaşında ve 1.80 boyunda olan Di Maria geçtiğimiz yıl Arjantin ile Dünya Kupası'nı da kaldırmıştı. 131 kez Arjantin Milli Takım formasını terleten Di Maria bu karşılaşmalarda 29 kez fileleri sarstı.

İKİ KULÜP DAHA TALİP OLDU

İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Di Maria'ya birden fazla Arap kulübünün yanı sıra Barcelona ve Benfica da ilgi gösteriyor.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

Arap ülkelerinden gelen tekliflere sıcak bakmayan Di Maria'nın kendisini halen iyi hissettiği ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği aktarıldı.

LEO MESSI FAKTÖRÜ

Türk kulüplerinin yanı sıra Avrupa kariyerinin ilk kulübü olan Benfica ile iyi ilişkileri olan Di Maria'nın, Leo Messi'nin Barcelona'ya dönmesi halinde İspanyol devine de sıcak bakacağı öne sürüldü.

Di Maria savaşı başladı Galatasaray ve Fenerbahçe haricinde...