Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Başkandan izin aldı dev kulüplerin peşinden koştuğu yıldızla görüşmelere başladı

Başkandan izin aldı dev kulüplerin peşinden koştuğu yıldızla görüşmelere başladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Konyaspor forması giyen yetenekli defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Başkandan izin aldı dev kulüplerin peşinden koştuğu yıldızla görüşmelere başladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün akşam katıldığı Beyaz Tv canlı yayınında transferle ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı yayında teknik direktör, transfer, gidecek-kalacak futbolcular gibi birçok konuda kritik ifadelerde bulunmuştu.

'BAŞKANINDAN İZİN ALARAK GÖRÜŞTÜM'

Kalacak ve gidecek oyuncuların yanı sıra transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Koç, isim vermeden bir Süper Lig kulüp başkanından izin alarak futbolcusuyla görüştüğünü açıkladı.

KOÇ'UN GÖRÜŞTÜM DEDİĞİ FUTBOLCU ABDÜLKERİM BARDAKÇI

Ajansspor'un haberine göre; Ali Koç'un ismini vermeden görüştüğünü açıkladığı futbolcunun İttifak Holding'in Konyaspor'un 27 yaşındaki stoperi Abdülkerim Bardakçı olduğu ortaya çıktı. 2011 yılından bu yana Konyaspor forması giyen başarılı stoperin kulübüyle 2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

ADI BEŞİKTAŞ, G.SARAY VE TRABZON İLE ANILMIŞTI

Sezonu 3. sırada bitiren Konyaspor'un bu başarısında büyük pas sahibi olan Abdülkerim, gösterdiği başarılı futbolcunun adı devre arasında Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile anılmıştı. Serie A ekibi Udinese'nin de tecrübeli savunmacıyla ilgilendiği ileri sürülmüştü.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Haberin Devamı

Güncel piyasa değeri 4.20 milyon Euro olan Abdülkerim Bardakçı, bu sezon Konyaspor formasıyla 34 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

27 yaşındaki futbolcu kariyerinde Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay formaları giydi.

Başkandan izin aldı dev kulüplerin peşinden koştuğu yıldızla görüşmelere başladı