Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ve Cyle Larin bombası patladı! İşte yeni adresi

Ve Cyle Larin bombası patladı! İşte yeni adresi

Beşiktaş'la yollarını ayıran Kanadalı golcü Cyle Larin Premier Lig'in yeni takımlarından Nottingham Forest ile masaya oturdu.

Ve Cyle Larin bombası patladı! İşte yeni adresi

Beşiktaş'ın yeni sözleşme için önerdiği 1.75 milyon euro yıllık ücreti az bulup, daha yüksek maaş ve 3+1 yıllık sözleşme talep eden Cyle Larin, Türkiye kariyerini noktaladı. Kanadalı oyuncu Instagram hesabından siyah-beyazlı takımla ilgili olan paylaşımlarını kaldırdı.

2020-21 SEZONUNDA 28 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

Siyah-beyazlı takımın 2020-2021 sezonunda kazandığı çifte şampiyonlukta 43 maçta 22 gol ve 6 asistle büyük katkı yapan Larin, bu sezon ise beklentilerin uzağında kaldı. Valerien Ismael göreve geldikten sonra çoğu maçta yedek kulübesinde görev bekleyen yıldız oyuncu ile ilgili transfer iddiası geldi.

NOTTINGHAM FOREST İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

İngiliz basında yer alan habere göre; Premier Lig'in yeni ekibi Nottingham Forest, Larin ile görüşmelere başladı. Haberin detaylarında Kanalı golcü ile anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

23 YIL SONRA PREMIER LIG'E YÜKSELDİLER

Avrupa futboluna bir dönem damgasını vuran ancak yaşadığı sıkıntılar sonrası 1999 yılında alt lige lige düşen Nottingham Forest, play-off finalinde Huddersfield Town'ı 1-0 yenmiş ve 23 yıl sonra tekrar Premier Lig'e yükselme başarısını göstermişi.

Ve Cyle Larin bombası patladı İşte yeni adresi

Haberin Devamı