Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu!

Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu!

Siyah-beyazlı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı teknik adamın alacağı yıllık maaş ve teknik ekibi belli oldu.

Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu!

Rıza Çalımbay'dan yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüre Beşiktaş yönetimi, tercihini Giovanni van Bronckhorst'tan yana kullandı. İkinci Başkan Hüseyin Yücel 48 yaşındaki teknik adamla 1.5 yıllığına el sıkıştı. Siyah-beyazlıların Hollandalı hocayı seçmesindeki en önemli faktörün hem başarılı hem de ofansif futbol oynatması olarak gösteriliyor.

YARDIMCILARI İLE BİRLİKTE 1.5 YILLIK MALİYETİ 2 MİLYON EURO

Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu. Hollandalı teknik adam, sezon sonuna kadar 450 bin, gelecek sezon ise 900 bin euro alacak. Başarılı hocanın yardımcıları ile siyah-beyazlı kulübe maliyeti ise 2 milyon euro...

TEKNİK EKİBİ NETLEŞTİ

Giovanni van Bronckhorst’un teknik kurmayları da netleşmeye başladı. Hollandalı teknik direktörün yardımcılarından Jean Paul van Gastel için NAC Breda ile anlaşma sağlandı. Gastel’in van Bronckhorst’la birlikte Beşiktaş’ta göreve başlayacağı öğrenildi.

ESKİ GOLCÜ ROY MAKAAY İÇİN İZİN İSTENDİ

Bayern Münih’in altyapısında görev yapan Roy Makaay için Bavyera ekibinden izin istendi. Öte yandan Ajax altyapısında çalışan Dave Vos’la ilgili görüşmelerin sürdüğü, ancak Vos’un Beşiktaş’ta görev almasının zor olduğu kaydedildi. Giovanni van Bronckhorst’un ekibinde yer alan bir diğer ismin Ceri Bowley olacağı öğrenildi. Atletik performans antrenörü Arno Philips’in de Beşiktaş’ta görev alması bekleniyor. Öte yandan Yöri Bosschaart konusunda belirsizlik sürüyor.

Haberin Devamı

Van Bronckhorstun Beşiktaştan alacağı maaş belli oldu