Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar...

Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar...

Beşiktaş Tayfur Bingöl, Redmond ve Maxim ile anlaşmak için üç kulüple masaya oturmaya hazırlanıyor...

Şenol Güneş 'üçü de kalsın' dedi! Beşiktaş'ta art arda imzalar...

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta moraller bozuk. Lider Galatasaray'ın Alanya deplasmanında kazanması ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü yenmesiyle öndeki iki takımla puan farkı açıldı. Kartal'da ligin geri kalanı için bütün maçlardan 3 puan almak hedeflenirken gelecek sezonun transfer çalışmaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

ROSİER İLE GÜNEŞ ARASINDA TARTIŞMA İDDİASI

Beşiktaş'ta Onur Bulut'un transfer edilmesinden sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Valentin Rosier oynatılmamasına isyan etti. Fransız sağ bekin bu konuyla ilgili Trabzonspor maçının soyunma odasında teknik direktör Şenol Güneş'le sorun yaşadığı öğrenildi.

Olaydan sonra instagram hesabındaki paylaşımlarını da silen Rosier'in bu hamlesi akıllara ayrılık ihtimalini getirdi. Son 5 maçta 20 dakika sahada kalan Rosier için Şenol Güneş'in de yönetime satılabilir raporu vermesinin ardından Beşiktaşlı kurmaylar 26 yaşındaki defans oyuncusu için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Haberin Devamı

RAUL JIMENEZ SÜRPRİZİ

İspanyol basınının haberine göre; Wolverhampton forması giyen Raul Jimenez, Beşiktaş'ın gündemine geldi. 31 yaşındaki forvetle ilgilenen bir diğer takımın Club America olduğu vurgulandı. Tecrübeli forvetin son dönemde az forma şansı bulması nedeniyle taliplerinin de az olduğu kaydedildi. Raul Jimenez için şu ana kadar bir resmi transfer teklifi olmadığı ancak Beşiktaş'ın sezon sonunda teklif yapmasının olası olduğu aktarıldı. Wolverhampton'da yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan yıldız forvetin gözden düştüğü belirtildi.

İNGİLİZLER ÇEBİ'NİN DELE ALLİ KARARINI AÇIKLADI

Sakatlığı sebebiyle sezonu kapayan ve Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi sona erecek olan Dele Alli'nin kariyerine hangi takımda devam edip etmeyeceği netlik kaznamadı. Everton'da menajer Sean Dyche'ın Dele Alli'yi yeni sezon planlamasında düşünmediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın ise Dele Alli'yi bonservissiz şekilde kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. İngiltere'den Daily Mail, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Dele Alli'yi bedelsiz şekilde kadrosuna katma şartıyla transfer edebileceğini iddia etti. Haberde "Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Dele Alli'yi bu yaz kulübe geri getirerek bir şans daha vermeyi düşünüyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

MAXİM VE TAYFUR İÇİN GÖRÜŞÜLECEK

Cenk Tosun’la yeni sözleşme için anlaşıp, Masuaku’nun bonservisini alan Beşiktaş, kiralık oyuncular Alexandru Maxim ve Tayfur Bingöl’ü de kulüpleriyle el sıkışarak kadrosunda tutmanın hesaplarını yapıyor. Kaptan Cenk Tosun’la yeni sözleşme için anlaştıktan sonra Arthur Masuaku’nun bonservisini 2 milyon euro karşılığında West Ham’dan alan Beşiktaş’ta gözler kiralık oyuncular Maxim ve Tayfur Bingöl’e çevrildi.

TAYFUR'UN OPSİYONU VAR

Tayfur’u sezon başında Alanyaspor’dan kadrosuna katan Kartal, Maxim’i ise ara transferde Gaziantep FK’dan kiralamıştı. Tayfur’un sözleşmesinde 1,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Maxim’in kiralık kontratında ise herhangi bir opsiyon yer almıyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar olumlu performansını sürdürmesi halinde Maxim için sezon sonu Gaziantep FK ile masaya oturacak. 32 yaşındaki Rumen futbolcunun bonservisinin 2-2,5 milyon euroya alınabileceği hesaplanıyor. Gaziantep FK ile sözleşmesi 2024’te bitecek olan Maxim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulüplerin anlaşması halinde kariyerine Beşiktaş’ta devam etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etmişti.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl için de Alanyaspor’la anlaşma zemini arayacak. Akdeniz ekibinden 1,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunda indirim isteyecek olan siyah-beyazlılar anlaşma sağlanırsa Tayfur’un bonservisini de alacak.

REDMOND'LA DA DEVAM

Kartal’da Redmond’un da mutlaka kadroda tutulması planlanıyor. Sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek İngiliz yıldızın kararına göre yol haritası çizilecek. Kalmaya karar verirse Redmond’la 2+1 yıllık sözleşme yapılacak.

CENK TOSUN TAKIMLA ÇALIŞTI

Trabzonspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta bir günlük izin bitti. Süper Lig’in 31. haftasında cumartesi günü Ümraniyespor’a konuk olacak Kartal dün akşam basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, ısınma programından sonra pas çalışmaları üzerinde durduğu ifade edildi. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de izlediği yaklaşık 1,5 saat süren idmanın taktik çalışmalarla tamamlandığı belirtildi.

Tedavisi tamamlanan Cenk Tosun’un takımla çalışmalara başladığı öğrenildi. Golcü futbolcunun Ümraniyespor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor. (Fanatik)