Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Rıza Çalımbay Morutan'ı alacağım derken Kerem Atakan Kesgin'den oluyor...

Rıza Çalımbay Morutan'ı alacağım derken Kerem Atakan Kesgin'den oluyor...

Beşiktaş, Sivasspor'un genç yeteneği Kerem Atakan Kesgin için 10 milyon TL'lik teklif yapmaya hazırlanıyor.

Rıza Çalımbay Morutan'ı alacağım derken Kerem Atakan Kesgin'den oluyor...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş, Emirhan İlkhan'ın ayrılması sonrasında kadrosuna Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin'i katmayı düşünüyor. Siyah-beyazlıların transfer için nasıl bir bütçe ayırdığı belli oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN 10 MİLYON LİRALIK BÜTÇE

21 yaşındaki futbolcu için Sivasspor ile temas kuran Beşiktaş, maliyet konusunda taleplerini sordu ve beklemeye geçti. 21 yaşındaki önlibero için Beşiktaş'ın 10 milyon liralık bütçe ayırdığı öğrenildi. Ayrıca Beşiktaşlı yöneticilerin ek olarak satıştan pay maddesi de önermesi bekleniyor.

ÇALIMBAY'DAN KEREM ATAKAN İÇİN ONAY

Kariyerinde Sivasspor'dan önce Göztepe ve Bucaspor formaları da giyen Kerem Atakan, U-21 Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Genç oyuncunun, Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisinden dolayı memnun olduğu ve transferinin bir an önce gerçekleşmesini istediği belirtildi. Konuyla ilgili olarak düşüncesini teknik direktör Rıza Çalımbay'la da paylaşan futbolcuya, kulüplerin anlaşması halinde tecrübeli çalıştırıcıdan da izin çıktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME DURUMU VE DEĞERİ

Merkez orta sahada, 10 numara ve sağ açık mevkilerine oynayabilen futbolcunun Sivasspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'e kadar devam ediyor. 21 yaşında ve 1.76 boyundaki futbolcuya Transfermarkt verilerine göre 1 milyon euro değer biçiliyor.

Rıza Çalımbay Morutanı alacağım derken Kerem Atakan Kesginden oluyor...