Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Farke'den sonra Beşiktaş'a şimdi de Bruno Pinheiro şoku!

Farke'den sonra Beşiktaş'a şimdi de Bruno Pinheiro şoku!

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro'nun Estoril'den ayrılmayacağı ortaya çıktı.

Farke'den sonra Beşiktaş'a şimdi de Bruno Pinheiro şoku!

Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından yeni teknik direktör konusunda çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Estoril'i çalıştıran Bruno Pinheiro ile büyük oranda anlaşma sağlanmıştı. Portekizli teknik adamın bu kararından vazgeçtiği ve Estoril'de kalacağı iddia edildi.

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, Famalicao maçının ardından Bruno Pinheiro'nun oyuncularıyla bir konuşma yaptığını ve onlara Estoril'de kalacağını söylediğini belirtti.

Kritik maçta 4 gol sesi

Portekiz Premier Ligi'nin 15'inci haftasında Estoril ile Famalicao karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede perdeyi açan taraf konuk ekip Famalicao oldu. Bernardo Vital'in 42'nci dakikada kendi filelerini havalandırmasıyla konuk takım üstünlüğü yakaladı: 0-1. Bruno Pinheiro'nun öğrencileri, Famalicao'ya erken cevap verdi. Andre Franco'nun pasında topla buluşan Rui Fonte, 45'inci dakikada skora dengeyi getiren golü kaydetti. Bu golle birlikte skor 1-1 oldu. Mücadelenin ilk yarısının uzatma anlarında Estoril aradığı golü Chiquinho ile buldu. Andre Franco'nun asistinde rakip fileleri havalandıran 21 yaşındaki Portekizli takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da Famalicao hızlı başladı. Bruno Rodrigues'in asistinde rakip fileleri havalandıran Simon Banza mücadeleye 2-2'lik eşitliği getiren isim oldu.

25 puana yükseldi

Haberin Devamı

Estoril bu beraberlikle birlikte Portekiz Ligi'nde 25 puana yükseldi. Bruno Pinheiro'nun öğrencileri bu performansıyla ligde maç fazlasıyla 5'inci sırada yer aldı.

Maç sonunda oyuncularını topladı

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Bruno Pinheiro, tüm oyuncularını santra noktasına topladı. Tecrübeli çalıştırıcı, orta sahada uzun bir süre tüm futbolcularıyla bir konuşma gerçekleştirdi.

Beşiktaş sorusunu yanıtsız bıraktı

45 yaşındaki teknik adama maçın ardından, "Beşiktaş'a gidiyor musunuz" sorusu soruldu. Bruno Pinheiro, "Fazla konuşmak istemiyorum. Estoril kulübü bu konuyla ilgili bir açıklama yayınlayacaktır ama konu kapandı. Ben buradayım" dedi.

Farkeden sonra Beşiktaşa şimdi de Bruno Pinheiro şoku