Bruno Pinheiro

Bruno Pinheiro

Son dakika Bruno Pinheiro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bruno Pinheiro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bruno Pinheiro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bruno Pinheiro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bruno pinheiro gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 bruno pinheiro haberi bulunmuştur. Tüm bruno pinheiro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu 10 milyon euro olarak açıkladı.
13.12.2022 Beşiktaş
Futbolcular istedi Ahmet Nur Çebi maceraya gerek yok dedi! İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü
Futbolcular istedi Ahmet Nur Çebi maceraya gerek yok dedi! İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, Şenol Güneş, Farke, Rıza Çalımbay, Bruno Pinheiro gibi isimlerle ilgilenen Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belli oldu. İşte siyah beyazlı kulüpte son dakika gelişmeleri...
21.12.2021 Beşiktaş
Bruno Pinheiro defteri kapandı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için 2 hocayla masaya oturdu
Bruno Pinheiro defteri kapandı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için 2 hocayla masaya oturdu Bruno Pinheiro ile görüşmeleri sonlandıran Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 2 yerli teknik adamla masaya oturduğu öğrenildi. İşte siyah beyazlı kulüpte son dakika gelişmeleri...
20.12.2021 Beşiktaş
Estoril'den flaş Bruno Pinheiro açıklaması!
Estoril'den flaş Bruno Pinheiro açıklaması! Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Bruno Pinheiro hakkında açıklama yapan Estoril "Taraftarlarımız için harika bir sezon geçirmeye %100 motive olmuş durumdayız." ifadelerini kullandı.
19.12.2021 Beşiktaş
Bruno Pinheiro'nun Beşiktaş'a neden gelmediği ortaya çıktı! Komik rakamı duyan şok oldu
Bruno Pinheiro'nun Beşiktaş'a neden gelmediği ortaya çıktı! Komik rakamı duyan şok oldu Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına varmasına rağmen son anda Türkiye'ye gelmekten vazgeçen başarılı teknik adam Bruno Pinheiro'nun neden geri adım attığı ortaya çıktı. İşte siyah beyazlılarda son dakika gelişmeleri...
19.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu! Kadroda 1 sürpriz var
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu! Kadroda 1 sürpriz var Yarın Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu. Tecrübeli futbolcunun sürpriz bir şekilde sahada olması bekleniyor.
18.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu derken kriz çıktı! Ahmet Nur Çebi'ye olay cevap 'Onaylamıyorum'
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu derken kriz çıktı! Ahmet Nur Çebi'ye olay cevap 'Onaylamıyorum' Şenol Güneş, Okan Buruk, Bilic, Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay gibi tecrübeli teknik adamlarla ilgilenen Beşiktaş'a şok bir haber geldi. 45 yaşındaki çalıştırıcının siyah beyazlı kulübün teklifini reddettiği öğrenildi.
18.12.2021 Beşiktaş
Farke'den sonra Beşiktaş'a şimdi de Bruno Pinheiro şoku!
Farke'den sonra Beşiktaş'a şimdi de Bruno Pinheiro şoku! Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro'nun Estoril'den ayrılmayacağı ortaya çıktı.
18.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den yılın sürprizi! Bruno Pinheiro dediler ama Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü...
Ahmet Nur Çebi'den yılın sürprizi! Bruno Pinheiro dediler ama Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü... Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Beşiktaş'ın yılın sürprizine imza atmaya hazırlandığı öğrenildi. Ahmet Nur Çebi'nin Pinheiro'dan vazgeçtiği ve yerli bir teknik adamla el sıkıştığı öğrenildi.
17.12.2021 Beşiktaş
Bruno Pinherio yarın İstanbul'da!
Bruno Pinherio yarın İstanbul'da! Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Bruno Pinherio yarın İstanbul'a geliyor...
17.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi son kararını verdi! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu 600 bin euro maaş 1,5 yıllık imza
Ahmet Nur Çebi son kararını verdi! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu 600 bin euro maaş 1,5 yıllık imza Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Bilic, Okan Buruk, Samet Aybaba gibi teknik direktörleri gündemine alan Beşiktaş, yeni hocasını sonunda buldu. Tecrübeli çalıştırıcı 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. İşte siyah beyazlı kulüpte son dakika gelişmeleri...
15.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi yüzde 80 anlaşmıştı! Daha gelmeden eleştirildi! 'Beşiktaş'ın çocukları varken...'
Ahmet Nur Çebi yüzde 80 anlaşmıştı! Daha gelmeden eleştirildi! 'Beşiktaş'ın çocukları varken...' Ahmet Nur Çebi'nin yüzde 80 anlaşmaya vardığı genç teknik adama burun kıvıran Beşiktaşlı yazarlar, başkana farklı isimler önerdi. Kayserispor'u 4-2 yenen Önder Karaveli'ye sıcak bakan siyah beyazlı yorumcuların yerli antrenör isimlerini masaya yatırmaları dikkatlerden kaçmadı.
15.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi prensip anlaşmasına vardı! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Takımı bir değil iki hoca çalıştıracak
Ahmet Nur Çebi prensip anlaşmasına vardı! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Takımı bir değil iki hoca çalıştıracak Şenol Güne, Okan Buruk, Rıza Çalımbay, Bilic gibi tecrübeli isimleri gündemine alan Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu. Başkan Ahmet Nur Çebi takımın başına bir değil 2 teknik adam getirecek.
15.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli oldu Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, “Bütün yöneticilerin görüşleri, başkanımızın yorumları, akabinde birkaç isim daha gündeme geldi. Bunlarla alakalı daha da detaylı çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üzerine yaptığımız çalışmalar bitene kadar da Önder hocamızla devam edeceğiz” dedi.
13.12.2021 Futbol
Okan Buruk ve Bruno Pinheiro'dan flaş Beşiktaş açıklaması! Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gitti
Okan Buruk ve Bruno Pinheiro'dan flaş Beşiktaş açıklaması! Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gitti Beşiktaş'ın listesinde bulunan tecrübeli teknik adamlardan Okan Buruk ve Bruno Pinheiro'dan flaş açıklama geldi. Ahmet Nur Çebi'ye mesaj gönderen her iki antrenör siyah beyazlı takımda çalışmaya son derece sıcak bakıyorlar. İşte son dakika gelişmeleri...
13.12.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.
7.03.2024 Futbol
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Yeni Malatyaspor-Olimpija Ljubljana: 2-2
Yeni Malatyaspor-Olimpija Ljubljana: 2-2 UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Yeni Malatyaspor kendi evinde Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı. Rövanş 1 Ağustos'ta Slovenya'da oynanacak.
26.07.2019 Yeni Malatya Spor
A Milli Takım'a Portekizli hakem!
A Milli Takım'a Portekizli hakem! A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Rusya ile yapacağı maçta Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak.
4.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bruno Pinheiro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bruno pinheiro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.