Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 38 maçta 6 gol 4 asist! Beşiktaş'a 20 yaşında Rumen orta saha

38 maçta 6 gol 4 asist! Beşiktaş'a 20 yaşında Rumen orta saha

Beşiktaş, FCV Farul Constanta forması giyen 20 yaşındaki orta saha Constantin Grameni için girişimlere başladı.

38 maçta 6 gol 4 asist! Beşiktaş'a 20 yaşında Rumen orta saha

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlılarda orta saha hattına takviye yapmak isteyen idarecilerin, Romanya'da forma giyen genç orta saha ile ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği genç yıldızın Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Faul Constanta'da oynadığı ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Süper Lig devi Beşiktaş'ta sezon başında West Ham United'dan kiralanan Arthur Masuaku'nun bonservisi alındı. Siyah-beyazlılar, Premier Lig ekibinden kiraladığı Demokratik Kongolu futbolcunun bonservisi için 2 milyon euro ödedi. Süper Lig devi, Arthur Masuaku ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'tan Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:

"West Ham United FC Kulübü'nden 2022-2023 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Fuka-Arthur Masuaku Kawela'nın transfer hakları, kulübümüz tarafından 2.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır."

Haberin Devamı

CONSTANTIN GRAMENI HAMLESİ

Rumen basınında yer alan habere göre; Siyah-beyazlı takımın, Romanya Ligi ekiplerinden Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu Farul Constanta takımında forma giyen Constantin Grameni'yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

20 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlıların radarına girdiği ve Beşiktaş'ın genç futbolcu için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Öte yandan Süper Lig devinin yanı sıra genç oyuncu için Rapid Bükreş'in de devrede olduğu vurgulandı.

Beşiktaş ve Rapid Bükreş'in transfer etmek istediği genç oyuncunun kulübünün 2 milyon euro istediği kaydedildi.

10 GOLE KATKI SAĞLADI

Farul Constanta altyapısında yetişen Constantin Grameni bu sezon 38 resmi maçta şans buldu. 20 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Constantin Grameni aynı süreçte 4 asist üretti. Constantin Grameni'nin Farul Constanta ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Genç orta sahanın güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

38 maçta 6 gol 4 asist Beşiktaşa 20 yaşında Rumen orta saha

Haberin Devamı