Gazete Vatan Logo
Futbol Liverpool'un Madrid kabusu sürüyor! Maç sonucu: Liverpool 2-5 Real Madrid

Liverpool'un Madrid kabusu sürüyor! Maç sonucu: Liverpool 2-5 Real Madrid

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool ve Real Madrid karşı karşıa geldi. Jurgen Kloop'un öğrencileri maça hızlı başladı. 2-0 öne geçen Liverpool, devreyi 2-2 berabere kapadı. Vinicius Junior'un 2 gol bir asistle oynadığı maçta Karim Benzema da 2 gol attı. (Maç sonucu: Liverpool 2-5 Real Madrid)

Liverpool'un Madrid kabusu sürüyor! Maç sonucu: Liverpool 2-5 Real Madrid

Şampiyonlar Ligi'nde 21 Şubat 2023 Salı maçları oynandı. Gecenin maçı Anfield Road'daydı. Liverpool Real Madrid maçı bir geri dönüş hikayesine sahne oldu. Maça çok hızlı başlayan Kloop'un öğrencileri, 4. dakikada Nunez, 14. dakikada Mohammed Salah'ın golleriyle 2-0'ı yakaladı. Ancak bu dakikadan sonra tam bir Real Madrid şovu başladıç

LİVERPOOL 2-5 REAL MADRİD

Liverpool Real Madrid maçında devreyi 2-2 kapatan Ancelotti'nin takımı, ikinci yarıda şova başladı. İlk yarıda Vinicius Junior (2), ikinci yarıda Karim Benzema ve Militao'nun golleriyle Madrid, Liverpool'a adeta kabusu yaşattı.

Vinicius Junior yıldızlaştı

Vinicius Junior, Şampiyonlar Ligi'nde gollerine devam ediyor. İngiltere'de oynanan son 16 tur ilk maçında Liverpool'a 2 gol 1 asist performansla göz doldurdu.