Gazete Vatan Logo
İtalya Flaş Gelişme! Cengiz Ünder'den bir transfer daha

Flaş Gelişme! Cengiz Ünder'den bir transfer daha

Marsilya'nın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder'in Lorenzo Insıgne'nin yerin transfer olacağı ve Napoli forması giyeceği ortaya çıktı.

Flaş Gelişme! Cengiz Ünder'den bir transfer daha

Marsilya, sezon başında Roma'dan kiraladığı Cengiz Ünder'den beklentilerinin de üzerinde verim aldı. Fransız devi 8,4 milyon euro karşılığında milli futbolcumuzun tapusunu alırken, Cengiz Ünder'le ilgili transfer dedikoduları da artmaya başladı.

CENGİZ ÜNDER TAKIMI ADINA SEZONUN YILDIZI OLDU

Cengiz Ünder'in Leicester City'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından Fransa'da da başarılı olabileceği düşünülmüyordu ancak milli futbolcumuz, Marsilya'nın ligi 2. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi bileti almasında başrol oynayan isimlerden biri oldu.

MİLLİ FUTBOLCUMUZ İÇİN OLAY İDDİA

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre Cengiz Ünder, Serie A'ya dönmeye hazırlanıyor. Oyuncunun Fransa'da kalmasının belirsiz olduğu kaydedilen haberde bunun sebebinin Napoli'nin Cengiz Ünder'e olan ilgisi olduğu belirtildi.

INSIGNE'NİN YERİNE TRANSFER EDİLECEK

İtalyan basınında büyük ses getiren haberde, Lorenzo Insigne ile yollarını ayıran Napoli'nin Cengiz Ünder'i transfer edeceği bilgisi verildi. Öte yandan aksam.com.tr'nin bildirdiği habere göre Cengiz Ünder'in de yeni bir İtalya macerasına sıcak baktığı detayı okuyuculara aktarıldı.

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER'İN MARSİLYA KARNESİ

Bu sezon Marsilya formasıyla toplam 47 maça çıkan Cengiz Ünder, 13 gol 6 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki milli futbolcumuzun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Flaş Gelişme Cengiz Ünderden bir transfer daha