Gazete Vatan Logo
Futbol Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?

Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?

Galatasaray-Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı bu akşam oynanacak. Cimbomlular Molde'yi sahasında ağırlayacak. Norveç'te oynanan ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanan temsilcimiz Galatasaray, taraftarı rövanş maçında da galibiyet alıp, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor. Peki, 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?

Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray bu akşam Molde ile kıyasıya mücadele edecek. Oynanan ilk maçta deplasmanda Molde'yi 3-2 yenen Galatasaray, bu akşam da oynanacak maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Galatasaray berabere bitirse de maçı tur atlayacak. Taraftarlar heyecanla Galatasaray Molde maçının ne zaman ve saat kaç olduğu ve hangi kanalda yayınlanacağına yanıt arıyor.

GALATASARAY-MOLDE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Norveç'in Molde ekibini konuk edecek.

RAMS Park'ta oynanacak müsabaka, saat 22.00'de başlayacak. Maç, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un Molde karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11'i şu şekilde;

Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Oliveira, Barış-Mertens-Kerem, Icardi

TORREİRA'NIN CEZASI SONA ERDİ

Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, bu akşam sahadaki yerini alabilecek.

Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLERDEN ZAHA VE ZİYECH BU MAÇTA YOK

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde maçında forma giyemeyecek.

UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Zaha ve Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.