Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Molde'yi 90+3'te geçti
Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Molde'yi 90+3'te geçti Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında sahasında Norveç ekibi Molde'yi 2-1 mağlup etti.
29.08.2023 Galatasaray
Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?
Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı? Galatasaray-Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı bu akşam oynanacak. Cimbomlular Molde'yi sahasında ağırlayacak. Norveç'te oynanan ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanan temsilcimiz Galatasaray, taraftarı rövanş maçında da galibiyet alıp, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor. Peki, 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?
29.08.2023 Futbol