Gazete Vatan Logo
Futbol Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!

Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta maçları devam ediyor. Süper Lig’te bu akşam Antalyaspor Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oyanancak Antalyaspor Trabzonspor maçında karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayaarslan'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak. Peki, Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!

Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!

Süper Lig heyecanı devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesi moral bulmak isteyen Trabzospor, zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı hedefliyor. Peki, Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri!

ANTALYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antalyaspor Trabzonspor maçı Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayasrslan'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak.