Gazete Vatan Logo
Futbol Forvete dev takviye!

Forvete dev takviye!

Hugo Almeida ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, Gomis'e alternatif olarak Demba Ba'yı gündeme aldı

Forvete dev takviye!

Son 12 haftayı suskun geçiren ve sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Almeida'dan yaka silken Beşiktaş, Avrupa'da ses getirecek bir transfer için uğraşıyor. Lyon’dan Bafetimbi Gomis ile görüşen ancak istediği ücret ve imza parası nedeniyle görüşmeleri ağırdan alan siyah-beyazlılarda transfer komitesi, gündeme Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'yı aldı. Daha önce Trabzon ve F.Bahçe ile de adı anılan 28 yaşındaki yıldız oyuncu da Everton'a kiralandıktan sonra patlama yapan ve Chelsea'ye geri dönecek olan Lukaku, Eto'o, Fernando Torres gibi golcülerin yanı sıra transfer edilmesi beklenen Atletico Madrid'li Diego Costa arasında forma bulma şansının azalması nedeniyle ayrılmaya sıcak bakıyor.

GELECEK sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme ihtimali de siyah-beyazlıların elini bu transferde güçlendiren bir başka unsur.

PRİMİ ŞİMDİDEN ALDILAR

FİKRET Orman'ın başkanlığında kemer sıkma politikasıyla borçları eritmeye çalışan Beşiktaş, ilginç bir yöntemle sıcak para elde etti. G.Saray ile ikincilik yarışında olan siyah-beyazlı kulüp Süper Lig'de üçüncü sıra için performans primini şimdiden aldı. Eğer sezon 2. sırada bitirilirse aradaki fark daha sonra alınacak.

Haberin Devamı