Hugo Almeida

Hugo Almeida

Son dakika hugo almeida haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hugo almeida ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hugo almeida haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hugo Almeida

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hugo almeida gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 hugo almeida haberi bulunmuştur. Tüm hugo almeida haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haftalar sonra ortaya çıktı! Meğer Gomis Beşiktaş'ın eski yıldızı Hugo Almeida'nın kapısından dönmüş
Haftalar sonra ortaya çıktı! Meğer Gomis Beşiktaş'ın eski yıldızı Hugo Almeida'nın kapısından dönmüş Mostafa Mohamed, Diagne, Halil Dervişoğlu gibi futbolcuların Galatasaray'dan ayrılmasından sonra takımdaki geleceği merak konusu olan Gomis'in Sarı Kırmızılı kulüpte kalması oyuncu hakkında 'rotasyon golcüsü' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Seferovic'in transferinden sonra yedek kulübesine geçen tecrübeli santraforun gösterdiği başarılı performansla Boşnak oyuncunun önüne geçmesi büyük dikkat çekerken, aslında Gomis'in İran'dan bir kulübün kapısından döndüğü belirtildi.
14.09.2022 Galatasaray
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Transfer resmen açıklandı! Yeni adresi...
Transfer resmen açıklandı! Yeni adresi... Portekiz 2. Lig ekibi Academica, Hugo Almeida'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
17.07.2018 Futbol
Hugo Almeida: Taraftarlar ona bayılacak
Hugo Almeida: Taraftarlar ona bayılacak Pepe'yi Portekiz ve Porto'da birlikte forma giydiği Beşiktaş'ın eski oyuncusu Hugo Almeida'ya sorduk.
5.07.2017 Beşiktaş
Süper Lig'de Almeida bombası!
Süper Lig'de Almeida bombası! Süper Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor, transferde vites büyütüyor. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ın eski forveti Hugo Almeida’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Portekizli yıldızla anlaşma yakın.
3.07.2017 Süper Lig
Şok iddia: Üç ünlü futbolcu ve iki kulüp daha dolandırılmış
Şok iddia: Üç ünlü futbolcu ve iki kulüp daha dolandırılmış Futbolcu Van der Wiel’in, ‘Beni dolandırdı’ diyerek şikâyetçi olduğu menajer Ümit Akbulut’un, Almeida, Amrabat, Gomez ve iki kulübü daha dolandırdığı iddia edildi.
17.05.2017 Süper Lig
Ezeli rekabette 343. randevu
Ezeli rekabette 343. randevu Beşiktaş ile Fenerbahçe, yarın yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 343. kez karşı karşıya gelecek.
6.05.2017 Fenerbahçe
Hugo Almeida şimdi de kaleci oldu!
Hugo Almeida şimdi de kaleci oldu! Beşiktaş'ın eski golcüsü Hugo Almeida, formasını giydiği AEK'nın kalesini korudu.
26.04.2017 Futbol
Hugo Almeida'dan Beşiktaş kampına ziyaret
Hugo Almeida'dan Beşiktaş kampına ziyaret Yunanistan'ın AEK takımında forma giyen Hugo Almeida, Beşiktaş'ta oynadığı dönemden takım arkadaşı ve vatandaşı Ricardo Quaresma'yı kamp yaptıkları otelde ziyaret etti
9.03.2017 Beşiktaş
Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan
Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan Yunanistan’da AEK Atina’da forma giyen eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, Kartal’ın Olympiakos maçı öncesindeki düşüncelerini paylaştı.
9.03.2017 Beşiktaş
Almeida'nın yeni adresi belli oldu
Almeida'nın yeni adresi belli oldu Bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Hugo Almeida, kariyerini Yunanistan'da sürdürmeye hazırlanıyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Gomez demek gol demek
Gomez demek gol demek Ligde 24. kez ağları havalandıran Gomez, Oğuzhan’a da asist yaparken son haftalardaki müthiş performansını sürdürdü. Alman santrfor son 4 haftadadaki 12 golün 5’ini attı, 3’ünde asist yaptı.
1.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ın eski golcüsüne şok!
Beşiktaş'ın eski golcüsüne şok! Rusya Premier Lig ekibi Anzhi'de Portekizli golcü Hugo Almeida'nın sözleşmesi feshedildi.
13.01.2016 Futbol
Almeida'nın sözleşmesi feshedildi
Almeida'nın sözleşmesi feshedildi Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hugo Almeida, Rus ekibi Anzhi Mahaçkale ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
13.01.2016 Beşiktaş
Mustafa Denizli izni verdi!
Mustafa Denizli izni verdi! Galatasaray'ın Donk hasreti sona eriyor. Grosskreutz'un ayrılışı, Mustafa Denizli'nin izniyle; Kasımpaşa'nın orta sahası ile yollar kesişiyor. Gündemde adı sır gibi saklanan bir de forvet var!
4.12.2015 Galatasaray
Süper Mario, Hugo'yu hatırlattı
Süper Mario, Hugo'yu hatırlattı Mario Gomez'in Sivas karşısında kaçırdığı goller yöneticileri de şaşırttı
23.11.2015 Beşiktaş
İşte Hugo Almeida'nın yeni takımı
İşte Hugo Almeida'nın yeni takımı Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Portekizli forvet Hugo Almeida yeni kulübünü buldu.
8.07.2015 Beşiktaş
Karşıyaka'da Almeida sesleri
Karşıyaka'da Almeida sesleri Erdal Acar'ın desteğini alan Karşıyaka'da transfer söylentileri de havada uçuşmaya başladı.
29.05.2015 TFF 1.Lig
Danny'ye geçmiş olsun
Danny'ye geçmiş olsun Beşiktaş'ın transferde anlaştığı Portekizli önce transferi bozdu. Sonrasında pişman oldu.
13.05.2015 Beşiktaş
Alves var, Meireles yok
Alves var, Meireles yok Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Fernando Santos, Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında I Grubu'nda Sırbistan ile oynanacak olan maçın kadrosunu açıkladı.
19.03.2015 Fenerbahçe
Almeida resmen Rusya'da!
Almeida resmen Rusya'da! Hugo Almeida'nın Kuban Krasnodar'a transferi resmileşti.
29.01.2015 Futbol
Almeida'nın yeni adresi!
Almeida'nın yeni adresi! İtalya'nın Cesena takımı ile olan sözleşmesini fesheden Hugo Almeida, Rus ekiplerinden Krasnodar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
22.01.2015 Futbol
Almeida Süper Lig'e dönüyor
Almeida Süper Lig'e dönüyor Gaziantepspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
20.01.2015 Gaziantepspor
Cesena, Almeida'yı gönderdi
Cesena, Almeida'yı gönderdi Serie A ekiplerinden Cesena, Portekizli golcüsü Hugo Almeida'nın sözleşmesini feshetti
19.01.2015 Futbol
Bursaspor'dan Almeida bombası
Bursaspor'dan Almeida bombası Transferin suskun takımlarından Bursaspor, turnayı gözünden vurmak üzere.
16.01.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hugo Almeida ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hugo almeida haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.