Batefimbi Gomis

Batefimbi Gomis

Son dakika Batefimbi Gomis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batefimbi Gomis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batefimbi Gomis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batefimbi Gomis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batefimbi gomis gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 batefimbi gomis haberi bulunmuştur. Tüm batefimbi gomis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da depremzede çocuklar ile maç yaptı. 'Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı.
3.05.2023 Gündem
Diagne ve Mitroglou, Eren Derdiyok'u arattı!
Diagne ve Mitroglou, Eren Derdiyok'u arattı! Eren Derdiyok, ilk yarıda çıktığı 18 resmi maçta 10 gol atarken; yeni forvetler Mitroglou ve Diagne, 5’er resmi maçta sadece 1’er gol bulabildi. Artık mumla aranan Gomis ise geçen sezon aynı dönemde 24 gole ulaşmıştı.
5.03.2019 Galatasaray
Gomis'ten Galatasaray'a geri dönüş yanıtı!
Gomis'ten Galatasaray'a geri dönüş yanıtı! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yoluna Suudi Arabistan takımı Al Hilal'de devam eden Batefimbi Gomis açıklamalarda bulundu.
1.01.2019 Galatasaray
Tam isabet Gomis! Fenerbahçe'de büyük heyecan...
Tam isabet Gomis! Fenerbahçe'de büyük heyecan... Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis'i transfer edeceği yönündeki haberler Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Gelişmeler sosyal medyada büyük yankı buldu.
20.11.2018 Fenerbahçe
Aslan'a kötü haber! Transfer...
Aslan'a kötü haber! Transfer... G.Saray’ın kadrosunda bulunan hiçbir oyuncuya transfer teklifi gelmedi.
7.07.2018 Galatasaray
Üç büyüklere transfer şoku!
Üç büyüklere transfer şoku! Lyon ile sözleşmesi sonra eren Bafetimbi Gomis gelecek sezon için kararını verdi
10.06.2014 Futbol
Yok artık! İstediği ücret...
Yok artık! İstediği ücret... Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Gomis, 3 yıl için 14.4 milyon Euro talep etti. Sneijder ve Drogba'dan daha fazla ücret isteyen Fransız golcüyle anlaşma sağlanamadı
28.05.2014 Futbol
Cimbom'dan ezeli jest!
Cimbom'dan ezeli jest! Galatasaray, Beşiktaş'ın da talip olduğu bonservisi elinde olan Bafetimbi Gomis'le görüşmelere başladı ancak Trabzonspor'un devreye girmesi sonrası Cim Bom, Bordo-Mavililer'e jest yaparak aradan çekildi.
23.05.2014 Futbol
Menajeri İstanbul'a geliyor!
Menajeri İstanbul'a geliyor! Lyon'la sözleşmesi sona eren golcü oyuncu, Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro istiyor Cimbom bu rakamları aşağı çekmek için büyük çaba sarfediyor
22.05.2014 Futbol
Forvete dev takviye!
Forvete dev takviye! Hugo Almeida ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, Gomis'e alternatif olarak Demba Ba'yı gündeme aldı
14.05.2014 Futbol
Kartal oluyor!
Kartal oluyor! Bafetimbi Gomis, Beşiktaşlılar’a beklemekten sıkıldığını söyledi… Yönetim, kısa süre içinde Fransız golcü ile sözleşme imzalayacak
30.04.2014 Futbol
Fransa'dan çilek iddiası!
Fransa'dan çilek iddiası! Fransız basını forvet arayışındaki Galatasaray'ın, Lyon'un yıldız golcüsü ile ilgilendiğini iddia etti
13.07.2012 Futbol
Gomis  olmuyor!
Gomis olmuyor! St-Etienne kulübü, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Gomis'i bırakmıyor.
20.05.2008 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Batefimbi Gomis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batefimbi gomis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.