Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Fener'i yakacağız!'

'Fener'i yakacağız!'

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu sert açıklamalarda bulundu

'Fener'i yakacağız!'

Hasan Doğan Tesisleri'nin açılışında konuşan Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunu yöneten zihniyetin böyle güzel bir tesiste oturmaması lazım. Önümüzdeki günlerde bu konu gündeme gelecek. Düşünün mali genel kurul yapmıyorlar. Cesaretiniz mi yok? Siz bir mali genel kurulda eski başkana atıfta bulundunuz, size de aynısını orada kulüp başkanları yapacak." dedi.

"ÖNCE AVRUPA, SONRA FENER'İ BİZ YAKACAĞIZ"

"Çalanın nasıl bir adalet arayışı" olur diyerek tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "Adalete Fener Yak" kampanyası başlattılar. Biz de Adaletsiz Feneri Yak kampanyası başladı. 700 imza oldu, 1 milyon olduğunda bunu gözlerine sokacağım. Türkiye'de sağır sultan bile Trabzonspor'un emeğinin çalındığını biliyor. Emeği çalan hakkını arıyor, ben mağdurum diyor. Siz tapeleri okuyup yüzünüz kızar mıyor mu? Yeniden yargılama olsa ne olur? Yargılar kararını vermiş. Gelmiş burada bir tane hakim bulmuşunuz. Yeni mahkeme başkanı olmuş, utanması lazım. Hangi hukukçuya sorarsanız hukuk dışı bir karar. Yeniden yargılama yapsanız ne olacak? Bu konuştuklarınızı inkar mı edeceksiniz? " dedi.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu taraftarların bir yürüyüş yapacağını söyleyen Hacıosmanoğlu "17 Temmuz'dan sonra eylem yapıyorlar ya Bağdat Caddesi'nde 500 bin kişi yürüdük diyorlar. Bağdat Caddesi'nde pazar günleri zaten 500 bin kişi oluyor. Biz de İstanbul'da bize ait olmayan bir caddede 1 milyon kişi yürümezsek bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Feneri önce Avrupa yakacak, sonra biz yakacağız. Algı yönetip de insanları kandırmanın manası ne? Federal mahkemenin konuyla ilgili daha önce aldığı kararlar var. 2-3 gün daha insanları kandırırsınız" diyerek sert bir mesaj yolladı.