Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta? Fenerbahçe Slovacko’yu elerse ne olur? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçı!

Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta? Fenerbahçe Slovacko’yu elerse ne olur? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, Avrupa macerasına Avrupa Ligi'nden devam edecek. Sarı lacivertliler Çekya'nın Slovacko takımıyla karşılaşacak. Peki, Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Slovacko maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Slovacko’yu elerse ne olur?

Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta? Fenerbahçe Slovacko’yu elerse ne olur? Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçı!

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine veda ederken, Avrupa Ligi'nde top koşturmaya devam edecek. Avrupa Ligi'ndeki rakibi Slovacko ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe maçının tarihi, saati, hangi kanalda yayınlanacağı, canlı olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman? Fenerbahçe Slovacko maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

Çekya'nın Slovacko takımıyla ilk maç İstanbul’da, rövanş ise Çekya’da oynanacak. İlk maç 4 Ağustos Perşembe günü, rövanş maçı ise 11 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Avrupa macerasına Avrupa Ligi 3. ön elemeden devam edecek Fenerbahçe Çekya'nın Slovacko takımıyla karşılaşacak.

Müsabaka EXXEN dijital platformdan yayınlanacak.