Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe - Osmanlıspor

Fenerbahçe - Osmanlıspor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe - Osmanlıspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Ülker Arena'da Osmanlıspor'u konuk ediyor.

Milli takım arasından önce güvenlik sebebiyle ertelenen Galatasaray derbisini oynayamayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de 20 gün sonra çıkacağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor.

Mücadeleyi sampiy10.com'un Canlı Anlatım sayfasından takip edebilirsiniz.

İLK 11'LER

STAT: Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu

HAKEM: Ali Palabıyık

YAYIN: Lig TV

SAAT: 19:00

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Alper, Volkan, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

OSMANLISPOR: Ahmet, Muhammed, Numan, Uğur, Pinto, Lawal, Mehmet Güven, Musa, Umar, N'Diaye, Webo

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

F.Bahçe rekora koşuyor
Ertelenen derbi ve milli aranın ardından Fenerbahçe, 20 gün sonra sahalara Osmanlı maçıyla dönüyor. Kanarya, hem 26 sezon önce sahasında yakaladığı 14 maçlık galibiyet serisini egale etmek, hem de bu rekoru geliştirmeyi hedefliyor.
Fenerbahçe, Süper Lig’in 27. haftasında sahasında bu akşam, sezonun ilk devresinde 1-0 yendiği Osmanlıspor ile karşılaşacak. Milli takım arasından önce güvenlik sebebiyle ertelenen Galatasaray derbisini oynayamayan Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’de 20 gün sonra çıkacağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Ligde bir maçı eksik olan Kanarya, lider Beşiktaş’ın 4 puan gerisinde 59 puanla 2. sırada bulunuyor. Bu sezon birçok alanda olumlu istatistiklere sahip olan Vitor Pereira’nın öğrencileri, Ülker Stadı’ndaki son 13 resmi maçını da kazandı.

Haberin Devamı

Osmalıspor 8 maçtır kaybetmiyor
En son puan kaybını 10 Aralık 2015’te Avrupa Ligi gruplarında 1-1’lik Celtic karşılaşmasında yaşayan ekip, sonraki 13 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Eğer bugün Kanarya, Başkent ekibini yenerse, en son 1988-1989 sezonundaki 14 maçlık galibiyet serisini egale etmiş olacak. Osmanlıspor’a baktığımızda ise konuk takım, ligde oynadığı son 8 maçı da kaybetmedi. En son 18. haftada deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Osmanlıspor, sonrasında çıktığı 8 mücadeleden 6 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı