Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele sarı-lacivertlilerin 4-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe bu sonuçla birlikte puanını 27'ye yükseltti.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma ev sahibinin farklı galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 27 puana yükseldi, Rizespor ise 10 puanda kaldı.

Fenerbahçe'nin gollerini Mergim Berisha ile Serdar Dursun (3) kaydetti.

 

İLK 11'LER:

Fenerbahçe: Berke, Min-Jae Kim, Szalai, Tisserand, Crespo, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, Diego Rossi, Mesut Özil, Berisha.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Fabricio, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Sabo, Boyd, Boldrin, Aminu, Pohjanpalo

Gustavo 36 gün sonra 11’de

Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Luiz Gustavo, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte sahalara döndü.

Süper Lig’de oynanacak olan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor mücadelesinde sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo formasına kavuştu. Ligin 11. haftasında Konyaspor mücadelesinde sakatlık geçiren Brezilyalı oyuncu, 36 gün takımından uzak kalmış ve 5 maç kaçırmıştı. Sakatlığını atlatan tecrübeli orta saha, Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından Çaykur Rizespor mücadelesinde 11’de görevlendirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de 6 eksik

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı lig maçına 6 oyuncusundan yoksun çıkıyor.

Fenerbahçe’de 6 futbolcu, Rizespor maçında sakatlık ve ceza durumlarından dolayı görev alamadı. Sarı-lacivertli ekipte, Novak ile Zajc kart cezalısı, İrfan Can Kahveci PFDK’dan 2 maç men cezası aldığı için Rizespor maçında görev alamadı. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden Altay Bayındır, Valencia ve hafif sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş, forma giyemedi.

Szalai 3 maç sonra 11’de

Fenerbahçe’de bir süredir Teknik Direktör Vitor Pereira tarafından 11’de şans verilmeyen Attila Szalai, Çaykur Rizespor mücadelesiyle birlikte 3 maç sonra 11’de yerini aldı.

Süper Lig’de oynanacak olan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor mücadelesinde sarı-lacivertlilerin Macar stoperi Attila Szalai 3 maç sonra 11’e döndü. Teknik Direktörü Vitor Pereira tarafından daha önce 11’de düşünülmeyen Szalai, ligde oynanan Galatasaray, Göztepe ve Avrupa Ligi’ndeki Olympiakos karşılaşmalarının ardından Rizespor maçıyla 11’de yer aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Çaykur Rizesporu 4-0 mağlup etti