Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener k'Rize girdi

Fener k'Rize girdi

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Fener k'Rize girdi

F.BAHÇE için hep zamana ihtiyacı var deniyor ancak bu zamanın da bir zamanı var! Pereira, Türkiye Ligi’ni küçümsememeli ve maçta bu kadar sık sistem değişikliğine gitmemeli. Hamleyi yaptı golü yedi takım. Topal-De Souza arasında uyumsuzluk var. Ya Volkan penaltıyı ve Kweuke’yi durdurmasa. Bu kadronun daha çok pozisyona girmesi gerekiyor. Yapamıyorsan 1-0’ı koruyacaksın. 1 haftada 2 maç da ağır geldi.

17’DE F.Bahçe 2 starıyla golü buldu. Şu ana kadar bekleneni veremeyen Nani, zor pozisyonda pasını çıkardı, Van Presie topu aldı her iki ayağıyla da sektirip golü attı: 0-1. 31’de ara pasına koşan Ahmet’i Volkan düşürdü, Çakır penaltı dedi. Atışı Deniz kullandı, Volkan kurtardı, ama dönen top beraberinde 2 gol pozisyonu daha üretti. Kweuke ve karambolde Rize golü bulamadı.

İKİ GELMEYİNCE...

2. yarıya sarı-lacivertliler Fernandao-Alper değişikliğiyle başladı. 57’de Şener’in ortasına De Souza kafayı vurdu, Itandje son anda tokatladı. 60’ta frikiği Nani kullandı, Itandje bir kez daha kurtardı. F.Bahçe 2. golü atamayıp oyundan düşünce 73’de Ç.Rize golü buldu. 74’te Alper baskıyı yedi topu kaptırdı, Sylvestre sağdan hızlı girdi, sert orta çıkardı, Kjaer topu kendi kalesine gönderdi: 1-1. 87’de Kweuke döndü vurdu, Volkan kurtardı. Uzatmada De Souza kafayla tamamlayamayınca puanlar paylaşıldı.

Haberin Devamı

73 dakikada 2 gol

F.BAHÇE’NİN Hollandalı yıldızı Robin van Persie yeni takımıyla 79 dakikada 2 gol attı. Shakhtar’a karşı 23, Es-Es’e karşı ise 23 dakika oynayıp gol atamayan, Atromitos’a 9 dakikada ilk golünü bulan ve dün de 18’de ağları havalandıran RvP 73 dakikada 2 gol bulmuş oldu.