Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fatih Terim komşuda yine gündem oldu

Fatih Terim komşuda yine gündem oldu

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fatih Terim komşuda yine gündem oldu

Panathinaikos, Süper Lig Şampiyonluk Turunda Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Şampiyonluk play-off turunda 4 maçta 3 galibiyet elde eden Terim'in öğrencileri 67 puanla liderlik koltuğunda oturan PAOK'un 2 puan gerisinde 65 puanla 3. sırada bulunuyor.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN BAĞIRIYOR"

Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan tecrübeli teknik adam AEK ve Aris karşısında alınan galibiyetlerin ardından övgüleri topladı. Yunanistan'da yayın yapan Liver Sport, Fatih Terim için "Yedek kulübesinde oyunu çizdi ve resmetti. Şampiyonluk için bağırıyor." ifadesini kullandı. Live Sport, Panathinaikos'un 2010'dan sonra şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediğini haberleştirerek "Fatih Terim'in ekibi, 2010'dan bu yana elde edilemeyen lig şampiyonluğuna doğru yürüyüşünü sürdürme şansına sahip." ifadelerine yer verdi.

BAKASETAS: TERİM BİR ŞAMPİYON

Trabzonspor'dan ayrılarak Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas, teknik direktörü Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Aris ile oynanan maçın ardından ERT'ye açıklamalarda bulunan Bakasetas, kötü oynadıkları maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bakasetas, Fatih Terim'in Panathinaikos'u yeniden şampiyonluğa taşıyabileceğini aktardı ve şunları söyledi:
"Bizim için önemli bir maçtı, mutlu olacağımız tek sonuç üç puan olurdu, bunu başardık. Kesinlikle en iyi oyunumuz değildi ama böyle durumlarda sonuç performanstan daha önemlidir. Çok memnunuz ama hala çok önemli maçlarımız var, hedefimize ulaşmak için maç maç gidiyoruz. Maçın kaderini ilk gol belirledi, hangi takım erken gol atarsa sonucu o alacaktı. Terim'i asla eleştirmiyorum, tecrübesi var, onu destekliyoruz, buraya neden geldiğini biliyoruz, o bir şampiyon."

TERİM: DAHA İYİ OLUYORUZ

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde Aris karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, "Burada üç puan almak hiç de kolay değil. Yeterince iyi oynamamış olabiliriz ama iyi bir mücadele ortaya koyduk. Oyuncuları tebrik ediyorum. Önümüze bakıyoruz ve önümüzdeki maçlara konsantre oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Aris deplasmanında alınan 2-0'lık galibiyetle ilgili açıklamalarına devam eden 70 yaşındaki teknik adam, "İkinci yarıda daha iyi mücadele etmemiz hoşuma gitti. Her oyuncunun hazır olması önemli. Zaman geçtikçe daha iyi oluyoruz. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.