Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'ye Campbell'dan kötü haber

F.Bahçe'ye Campbell'dan kötü haber

Fenerbahçe'nin bir numaralı transfer hedefi Joel Campbell konusunda yaşanan son gelişmeler taraftarı üzecek.

F.Bahçe'ye Campbell'dan kötü haber

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Joel Campbell konusunda yıllara dayandırdığı dayandırdığı dostluğunu kullanarak devreye giren Terraneo başarıya ulaşamadı. Arsenal'in 10 milyon Euro'da diretmesinin nedeni ortaya çıkarken, Real Sociedad'ın oyuncu için 8.2 milyon Euro değerindeki tutarı gözden çıkardığı öğrenildi.

Real Sociedad cephesinden yapılan açıklamada, ''İstiyoruz, Joel Campbell'da Real Sociedad'ı istiyor. 8.2 milyon Euro teklif ettik. Ocak'ta da kendisini istemiştik. Ancak para konusunda anlaşma sağlayamamıştık. Uzlaşmak pek mmkün görünmüyor. Arsenal daha fazla para istiyor'' ifadeleri kullanıldı.

Arsenal yönetimi forvet transferi için Joel Campbell'dan gelecek bonservis bedelini kullanmayı planlarken, Fenerbahçe'nin en büyük kozu olarak görülen Terraneo bile Wenger'i ikna edemedi. Wenger'in UEFA'nın kurallarını hatırlatarak Campbell için gelecek en yüksek teklifi değerlendireceklerini ilettiği bildirildi.

Bu transferde Fenerbahçe adına görüşmelerde bulunan menajer Muzzi Özcan'da Twitter adresinden, ''Joel Campbell yüzde 100 Fenerbahçe'ye gelmeyecek'' diye yazarak sarı-lacivertli taraftarları üzdü.

Haberin Devamı

(Fotospor)