Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ev fiyatına F.bahçe forması

Ev fiyatına F.bahçe forması

Ankara Etimesgut’ta yaşayan Hüseyin Ger, bu forma için neden 200 bin TL istediğini anlattı.

Ev fiyatına F.bahçe forması

Hürriyet'in haberine göre; İnternet üzerinden alışveriş yapılan ‘sahibinden.com’da bugün çıkan bir ilan herkesin dikkatini çekti.

İşte Hüseyin Ger'in sözleri;

“Bu forma 6 Kasım 2002’de Galatasaray’ı 6-0 yendiğimiz maçın kadrosunda yer alan bütün Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı bir forma. Dünyada bunun gibi bir tane daha yok. Bana değil hangi Fenerbahçeli’ye sorsanız bu formanın değeri 200 bin bile değil, çok daha yüksek. O gün kadroda olan 18 futbolcunun da imzası var."

“BİZ GALATASARAY’I 7-0 YENENE KADAR BU FORMA KUTSALDIR”

"Her Fenerbahçeli için 6-0’ın anlamı büyük. Biz Galatasaray’ı 7-0 yenene kadar bu forma kutsaldır. Geçenlerde aile meclisinde otururken bu formayı gösterdim. Galatasaraylı arkadaşlarım da vardı. Onlarla bir iddiaya girdik. ‘Ben bu formayı daire fiyatına satarım’ dedim. İnanmadılar. Ben de bunun üzerine formayı hemen hemen bir daire fiyatına satışa koydum. Benim için parasal değeri 200 binin çok üzerinde ama bir yandan da Fenerbahçe formasının değerini göstermek istiyorum. Onun için bu ilanı verdim.”

Haberin Devamı

FORMADA İMZASI BULUNAN FUTBOLCULAR


İLK 11: Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek, Fatih Akyel, Ogün Temizkanoğlu, Ümit Özat, Samuel Johnson, Ariel Ortega, Miroslav Stevic, Tuncay Şanlı, Washington, Serhat Akın

YEDEKLER: Oğuz Dağlaroğlu, Erman Yıldırım, Cem Karaca, Ali Güneş, Ceyhun Eriş, Haim Revivo, Milan Rapaic