Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Eskişehirspor - Fenerbahçe

Eskişehirspor - Fenerbahçe

Süper Lig'de Fenerbahçe, zorlu Eskişehir deplasmanına konuk oluyor.

Eskişehirspor - Fenerbahçe

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında ligde son sıraya demir atan Eskişehirspor, evinde liderlik koltuğunu Beşiktaş'tan almak isteyen Fenerahçe'yi konuk ediyor.

Mücadeleyi sampiy10.com'un Canlı Anlatım sayfasından takip edebilirsiniz.

İLK 11'LER

STAT: Atatürk

HAKEM: Aleper Ulusoy

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Toko, Emre, Sezgin, Anıl, Kamil, Alparslan, Kaan, Causic, Engin, Pinto

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Kadlec, Caner, Mehmet, Josef, Ozan, Markovic, Nani, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

6 isim ceza sınırında
Sarı-lacivertlilerde 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu sezon üçer sarı kart gören Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Simon Kjaer, Mehmet Topal ve Josef de Souza, Eskişehirspor karşısında da sarı kart görmeleri durumunda, ligin 19. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.
60. randevu
İki ekip lig tarihinde 60. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 30-14, gol sayısında da 90-57 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 15 maç da berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazandı.
Eskişehir'de oynanan maçlar
Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde Eskişehir'de 28 kez karşılaştı. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda ev sahibi ekip 13, Fenerbahçe 6 kez galip geldi, taraflar 9 maçta ise eşitliği bozamadı. Eskişehir'de ev sahibi ekibin 39 golüne, Fenerbahçe 32 golle cevap verdi. Siyah-kırmızılılar, lig tarihinde Fenerbahçe karşısında elde ettiği toplam 14 galibiyetten 13'ünü sahasında aldı.

Haberin Devamı